AK Parti Osmancık eski İlçe Başkanını darp edildi

ÇORUM 17 Mayıs 2019 16:17
Videoyu Aç AK Parti Osmancık eski İlçe Başkanını darp edildi
A
a

Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Karlı darp edildi. Karlı, kendisini darp ettiği gerekçesiyle AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel’den şikayetçi oldu.Ak Parti Çorum İl Disiplin kurulu İl genel Meclisi üyesinin istifasını istemelidir...


AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI DARP EDİLDİ
 

AK Parti Osmancık eski İlçe Başkanı, Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Karlı darp edildi. Karlı, kendisini darp ettiği gerekçesiyle AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel’den şikayetçi oldu.

Osmancık AK Parti eski İlçe Başkanı, Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Karlı Osmancık Emniyet Müdürlüğü’nde verdiği ifadesinde kendisini darp ettiği gerekçesiyle AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Yücel’den şikayetçi oldu. Karlı’nın ifadesine göre olay şöyle gelişti. Bu gün saat 15.15 sıralarında Osmancık AK Parti eski İlçe Başkanı, Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Karlı yalnız olarak Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinden Fide aldığı sırada İl Genel Meclisi Üyesi olan Mehmet Yücel işyerinin önünde yanına gelerek Karlı’ya hitaben “Biz senin yaptığını unutmadık, seçimi senin yüzünden kaybettik.

Ananı, avradını….” dedi ve üzerine saldırdı. Suratına birkaç defa yumruk alan Karlı iş yerinin önünde bulunan fide kasalarının üzerine düştü. Kendini savunmaya çalışan Karlı karşı tarafa herhangi bir saldırıda bulunmazken, iş yeri sahibi araya girdi ve ikisini ayırdı. Karşı tarafın kendisine beden gücü kullanarak saldırdığını ifade eden Karlı Osmancık Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. Daha önce herhangi bir husumetlerinin olmadığını, ilk defa böyle bir olay yaşandığını belirten Karlı darp eden ve hakarette bulunan Mehmet Yücel’den davacı ve şikayetçi oldu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam