Çorum'un Fizyoterapi ve Masaj Merkezi Açıldı

ÇORUM 5 Ekim 2019 18:12
Videoyu Aç Çorum'un Fizyoterapi ve Masaj Merkezi Açıldı
A
a

İşletmeciliğini Yeni Çorumsporun Eski Spor Masörü Ali Köseer ve Fizyoterapist Onur Yıldız’ın yaptığı Fizyoterapi Hizmetleri ve Masaj Merkezi açıldı.

Fizyoterapi ve Masaj Merkezi Dualarla Açıldı
 

Karakeçili Mahallesi Bayındır 1. Sokak No: 17/A Eski Stad Arkası Sipahi Apartmanı’nda hizmete giren Fizyoterapi Hizmetleri ve Masaj Merkezi’nin açılışına, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Eski Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Mecitözü Dernekleri Federasyon başkanı Kemal Tepe ve çok sayıda davetli katıldı.

Şu anda 1 fizyoterapist, 1 masör ve 1 masöz ile hizmet verecek olan Fizyoterapi Hizmetleri ve Masaj Merkezi’nde, Fizyoterapi (eğzersizleri ), Fizyomas’ta Mekanik Bel Ağrısı, Amurga Tutulumu, Omurga Eğriliği, Bel ve Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi , Adeziv Kapsülit , İmpingement Sendromu, Yumuşak Doku Yaralanması, Kas Yırtıkları-Bağyırtıkları, Rotator Cuff Yırtıkları, Lateral Epikondilit , Medial Epikondilit  gibi sorun ve hastalıklar konularında danışmanlık hizmetleri verilecek.

Ayrıca işletmede bayan müşterilere masaj hizmeti masöz Hülya Aydın tarafından özel olarak verilecek. İşletme açılışa katılan protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek dualarla açıldı.

Açılışa katılan davetliler, işletme sahibi Yeni Çorumsporun Eski Spor Masörü Ali Köseer ve Fizyoterapist Onur Yıldız’ı tebrik ederek, yeni işyerlerinin kendilerine ve Çorum’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

              

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam