ÇORUM'UN AĞBEYSİ,FEYZULLAH KIYIKLIK KIZINI EVLENDİRDİ

12 Haziran 2014 11:23
Videoyu Aç ÇORUM'UN AĞBEYSİ,FEYZULLAH KIYIKLIK KIZINI EVLENDİRDİ
A
a

Çorum'un ağbeysi AK Parti İstanbul milletvekili Çorumlu hemşerimiz Feyzullah Kıyıklık’ın kızının düğününe Başbakan Erdoğan ve çok sayıda AK Partili vekil katıldı…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Çorumlu hemşerimiz Feyzullah Kıyıklık’ın kızı Beyza Kıyıklık’ın Hidiv Kasrı’nda yapılan düğün töreninde nikah şahitliği yaptı. Basın mensuplarının alınmadığı düğüne eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Başbakan Erdoğan, Osman Üseş-Beyza Kıyıklık çiftinin nikah şahidi oldu. Düğüne, Sağlık Bakan Yardımcısı hemşerimiz Agah Kafkas da katıldı.
 
VATANDAŞLAR HİDİV KASRI’NA GİREMEDİ
 
Bu arada, Başbakan Erdoğan’ın düğüne katılması nedeniyle Hidiv Kasrı içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Yayalar kasrın içine alınmazken, düğüne araçlarıyla gelen davetliler de girişte durduruldu. Davetliler, araçlarını dışarıya park ettikten sonra yürüyerek Hidiv Kasrı’na geçtiler. Bazı vatandaşlar Hidiv Kasrı’na alınmamalarına tepki gösterdi. Gelin ve damat tarafının yakınları, nikah töreninde çektikleri fotoğrafları sosyal medyada yayınladı.

Feyzulah ağbeyin en mutlu olduğu İşte o kareler:
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam