Çorum Ülkü Ocakları'ndan Sağlık Çalışanlarına moral desteği

ÇORUM 9 Eylül 2020 12:54
Videoyu Aç Çorum Ülkü Ocakları'ndan Sağlık Çalışanlarına moral desteği
A
a

Çorum Ülkü Ocakları korona virüsle canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına moral vermek ve destek olmak amacıyla onların yanında olmaya devam ediyor.

ÜLKEMİZİN GÜVENECEĞİ GENÇLERİ!
ÇORUM ÜLKÜ OCAKLARI HARİKASINIZ İYİ Kİ VARSINIZ.

Teşekkür ederiz Orhan Tosık başkan...


Çorum Ülkü Ocakları sağlık çalışanlarının otomobillerine bir demet çiçek bırakarak teşekkürü farklı bir yöntemle yaptı.

Orhan Tosik başkanlığındaki Çorum Ülkü Ocakları gerçekleştirdiği farklı uygulamalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sokak hayvanlarına çeşitli yerlerde yem bırakma düzenekleri koyulması, Sabah erken saatlerde esnafların kapıların altından siftah parası bırakılması, Ramazan Ayında muhtaç ailelere yardım paketinin dağıtılması, şehit ailelerinin ziyaret edilmesi, öğrencilere giyim eşyası yardımı, Ülkücü gençlerin çevre temizliği, Pazar yerinde alışveriş yapan yaşlıların aldıkları erzaklarının evlere kadar taşınması gibi etkinliklere imza atıyor.

Bugün de Çorum Ülkü Ocakları tarafından pandemi döneminde büyük bir özveri ile mücadele eden Çorum Hitit üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla arabalarına çiçek bırakıldı.

COVID-19 servislerinde görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya gelen Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, onlarla sohbet ederek, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Küresel bir salgın durumuna gelmiş Coronavirüs (COVID-19) salgını ile canları pahasına gece gündüz demeden Türk milletinin sağlığı için görevine hassasiyetle devam eden sağlık çalışanlarına moral vermek ve yanında olduklarını belirtmek amacıyla ziyaret ettiklerini söyleyen Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik“ Tıbbiyeli ruhuyla aylardır sürdürmekte olduğunuz özverili çalışmalarınız, insan üstü bir çabayla yürüttüğünüz mücadeleniz, Türk Milletinin ve Türk Milliyetçilerinin hafızasında silinmez izler bırakmıştır” dedi.

Bu şerefli mesleği icra ederken sevdiklerini, ailesini dahi ikinci planda tutmak zorunda kalan sağlık ordusunun her kademesine minnettar olduklarını ifade eden Tosik, Ülkü Ocakları olarak her daim sağlık çalışanlarının yanında olacaklarını söyledi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam