Çorum Ulaşımda Renk Değiştirdi

ÇORUM 16 Temmuz 2018 12:57
Videoyu Aç Çorum Ulaşımda Renk Değiştirdi
A
a

Video Haber İzle: Çorum’da yeni toplu taşıma araçları hizmete başlıyor. Düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, hem ulaşım anlayışını hem de güzergâhlarda iyileştirmeler yaptıkların söyledi.


15 Temmuz Hürriyet Meydanındaki törende konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül, ulaşım konusunda çok çalıştıklarını söyledi. Araç güzergâhında düzenlemelere gittikleri ifade ederek, bugünden itibaren yeni güzergâhlarla hizmette olacaklarını kaydetti.

Zeki Gül, araç rengi konusunda vatandaşların pembe rengi istediğini kaydetti. Gül, araç sayılarını 55’den 65’e çıkardıklarını bunlardan 50 tanesinin sıfır araç olduğunu,15 tanesinin de 7 yaşından küçük araçlar olduğunu belirtti.Bugünkü törenle birlikte 25 aracın hizmete gireceğini, geri kalan 40 aracında ay sonunda geleceğini dile getirdi.

Zeki Gül, yeni araçlarla birlikte Mimarsinan ve Buhara’ya sefer sayının arttırılacağını, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesine de mahallelerden sefer sayısının arttırılacağını aktardı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesine sefer sayısının 30 seferden 35 sefere çıkacağı müjdesini verdi.Şoförler ve vatandaşlar da seslenen Gül, saygının önemli olduğunu belirtti. Yapılan çalışmaların ve otobüslerin hayırlı olmasını diledi. Sembolik anahtar teslimi yapıldı.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam