Çorum spor şehri olmalıdır!

ÇORUM 29 Haziran 2020 17:34
Videoyu Aç Çorum spor şehri olmalıdır!
A
a

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum’a yapılacak olan 69 milyon TL’lik yatırım için Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum milletvekilleri ve il-ilçe belediye başkanları ile protokol imzaladı...


ÇORUM'A  69 MİLYONLUK SPOR YATIRIMI


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün Çorum’a yapılacak olan spor ve gençlik yatırımları ile ilgili açıklamalar yaparken, tesislerle ilgili devir protokollerini de imzaladı.
Bakanlık’ta; Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarının da katıldığı bir tören düzenlendi.
Törende konuşan Bakan Kasapoğlu, Çorum’da 2002’de bir adet olan yurt sayısının bugün 7’e çıktığını, 12 olan spor tesisi sayısının da 55’e ulaştığını açıkladı.
Merkez ve ilçelerde önemli yatırımları en hızlı şekilde Çorum’a kazandıracaklarının sözünü veren Kasapoğlu, merkez ile birlikte Laçin, Alaca, Dodurga, Osmancık, Bayat ve Oğuzlar İlçesi ile Düvenci Beldesi’ne yatırımların yapılacağını kaydetti.


ÇORUM SPOR ŞEHRİ OLACAK
Çorum’un gündeminden düşmeyen stadın imzalanan protokolle bakanlık olarak devralacaklarını bildiren Bakan Kasapoğlu, stadın kalan eksiklerini de bakanlık olarak tamamlayacaklarını söyledi. Yarım kalan spor salonu inşaatını da tamamlayarak Çorum’a kazandıracaklarını belirten Kasapoğlu, eski stadın yerine yapılacak olan millet bahçesi projesi kapsamında taşınması gereken sentetik çim sahaların yerine de 2 tane yeni saha yapacaklarını duyurdu.
“Yüzme bilmeyen kalmasın projesi” kapsamında 2 tanesi merkez olmak üzere 3 yarı olimpik havuzu Çorum’a kazandıracaklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, Çorum’a yeni bir güreş eğitim merkezi, ilçelere gençlik merkezleri, sentetik sahalar yapılacağını vurguladı. 10 bin pota projesi kapsamında Çorum’a da 100 tane pota yapılacağını duyuran Bakan Muharrem Kasapoğlu, yurt yatırımları hakkında da bilgiler verdi. Bakan Kasapoğlu’nun konuşmasının ardından da yapılacak olan tesislerle ilgili protokol imzalandı.



#çorum
#hitittv
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam