Çorum Spor Kenti Olmaya Hazır

ÇORUM 12 Temmuz 2016 20:28
Videoyu Aç Çorum Spor Kenti Olmaya Hazır
A
a

Çorum Belediyesi 2016 Yaz Spor Okulları açılış şöleni büyük bir coşku ile bu gün saat 14.30 da Buharaevler Semt Pazarında gerçekleşecekti. Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen açılış törenine katılan Külcü, çocuklara yapılan hizmetin anlamına vurgu yaparak bu çocuklarımızı sokaklardan alıp spor tesislerinde eğiteceğiz dedi.

*SPORUN TÜM RENKLERİ BU ŞÖLENDE VARDI*
www.hitittv.com  Çorum'un Ulusal ve Yerel Haber sitesi
Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi'nin fotoğrafı.
Futbol~Judo~Masa Tenisi~ Muay Tai~ Karate~ Wushu~ Boks~ Taekwondo~Güreş~ ve Halk Oyunlari gösterilerinden oluşan bu muhteşem spor şölenine Buharaevler semt pazarında gerçekleşti. Açılış töreni halkoyunları gösterileri ile başladı. Törene Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, SGK İl Müdürü Duran Cesur, belediye birim müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, yaptığı konuşmada, ülke genelinde devletin gençlerin ruhen ve bedenen sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için imkanların seferber edildiğini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 30 branşta hizmet verdiklerini, Çorum Belediyesi’nin de 22 branşta faaliyet gösterdiğini ifade eden Eğer, yaz spor okulları çerçevesinde 15 bin çocuğumuza Spor  hizmeti verilecek.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çocuklara tatil döneminde dikkat edimesi gereken husularda öğütlerde bulundu.

Geçen yıl 1160 çocuğun yaz spor okullarına kayıt yaptırdığını, bu sene ise 1708 çocuğumuzun kayıtları yapıldı. Başkan Külcü, bütün yıl boyunca devam eden çalışmalarda Belediye’nin kültür merkezleri ve spor merkezlerinin faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Külcü, belediye yönetimi olarak sporu önemsediklerini ve yapılan spor tesisleriyle ilgili bilgiler verdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam