Çorum Spor Efsanesi Geri dönüyor!

ÇORUM 13 Nisan 2018 10:45
Videoyu Aç Çorum Spor Efsanesi Geri dönüyor!
A
a

Yeni sezona yeni stadında girmesi beklenen Çorum Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunda isim değişikliğine gidecek. Kulübün isminden “Belediyespor” ibaresi çıkarılacak. Yerine yeni sezon için sponsor anlaşması yapılacak firmanın ismi ve “Çorumspor” adı getirilecek...


Çorum Belediyespor
Kulüp Başkanı Ömer Balaban, bundan sonraki süreçte geleceğin hesaplarının yapılmasının gerektiğini ifade etti.

Elazığ deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası Play-Off’un da artık çok zor olduğunu ifade eden Balaban, yaşanan bu sürecin futbolla izah edilemeyeceğinin altını çizdi. Gelecek sezon için kulüp ismimin de değişeceğine işaret eden Kulüp Başkanı Balaban, “ İlk yarısında büyük işlere imza sezonun ikinci yarısında ne yazık ki, istenmedik sonuçlar alındı. Gelinen noktanın futbolla uzaktan yakından alakası olmadığına inanıyoruz. Başarıyı yakalayan camialarda topyekûn başarıyı isteme arzusunun ön plana çıktığına şahitlik ediyoruz. Artık bundan sonra yapılacak tek şey var. O da gelecek sezonun hesabını yapmak. Kesin olan bir şey de kulüp isminin değişecek olması. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanımız Zeki Gül ile de görüştük. Gelecek sezonda kulübün başında ben olayım ya da olmayayım hazırlıklara şimdiden başlanılmalı. Alınan kötü sonuçların elbette ki, futbolculara yansıması olacaktır. Konuyla ilgili olarak gerekli olan neyse hepsinin yapılacağının da bilinmesini istiyoruz. Başta da dediğim gibi artık yeni sezonun hesabını yapmamız lazım. Başarıyı da sadece yönetimler değil, tüm şehir istemeli ve herkes bu yönde hareket etmelidir” şeklinde konuştu.

ÇORUMSPOR GERİ DÖNÜYOR

Yeni sezona yeni stadında girmesi beklenen Çorum Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunda isim değişikliğine gidecek. Kulübün isminden “Belediyespor” ibaresi çıkarılacak. Yerine yeni sezon için sponsor anlaşması yapılacak firmanın ismi ve “Çorumspor” adı getirilecek.
GÜÇLÜ BİR YÖNETİM ŞART

Yaklaşık 7 yıldır aynı ekip tarafından yönetilen Çorum Belediyespor Kulübünde yönetim anlayışı da tamamen değişecek. Kulübün başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Çorumspor döneminde olduğu gibi tecrübeli isimlerden oluşturulacak.

Kaynak : kanal19tv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam