Çorum şekeri üreterek fabrika tarihindeki son 20 yılın üretim rekorunu kırdı

ÇORUM 26 Şubat 2021 12:50
Videoyu Aç Çorum şekeri üreterek fabrika tarihindeki son 20 yılın üretim rekorunu kırdı
A
a

Bu sezon üreticilerden 955.000 ton pancar teslim alan Çorum Şeker Fabrikası, emekleri ve kattıkları değer için tüm çiftçilere teşekkür etti...


☑ÇORUM ŞEKER’DE ÇİFTÇİ-ÜRETİCİ İŞBİRLİĞİ İLE ÜRETİM REKORU KIRILDI..
☑Safi Holding bünyesindeki Çorum Şeker Fabrikası tarafından çiftçilere ve nakliyecilere bu sezon toplamda 420.000.000 TL ödeme yapılmış oldu. Çorum Şeker Fabrikası Genel Müdürü Kemal Ateş, Çorum Şeker Fabrikası olarak 6 il, 171 köyde pancar üretimi yapan 3.207 çiftçiye ve ayrıca nakliyecilere toplam 420 milyon TL’lik ödemeyi tamamladıklarını açıkladı. Bu sezon üreticilerden 955.000 ton pancar teslim alan Çorum Şeker Fabrikası, emekleri ve kattıkları değer için tüm çiftçilere teşekkür etti.
☑ÇORUM ŞEKER’DE ÇİFTÇİ-ÜRETİCİ İŞBİRLİĞİ İLE ÜRETİM REKORU KIRILDI
Çorum Şeker Fabrikası bu sezon A şeker kotasını tamamlayıp fazladan 20.000 ton C şekeri üreterek fabrika tarihindeki son 20 yılın üretim rekorunu kırdı.
Çorum Şeker, fabrika tarihindeki son 20 yılın üretim rekorunun kırıldığını duyururken bu başarıda en büyük payı olan çiftçilere teşekkürlerini iletti. Üretici ile çiftçi el ele çalışarak daha da büyük başarılara imza atacaklarının da altını çizdi.
☑ÇORUM ŞEKER EN KALİTELİ ŞEKERİ ÜRETTİ
Üretim rekoru ile birlikte aynı zamanda 2020 yılı sezonunda fabrika tarihinin en kaliteli şeker üretimini de gerçekleştiren Çorum Şeker 7,4 puanla ürettikleri en kaliteli şeker için tüm ekibini kutladı.
Kristal şekerde laboratuvar analiz sonucunda ortaya çıkan ve kaliteyi belirleyen iki temel kriter olan çözelti rengi ve toplam puan bakımından Türkiye’de üretilen şekerlerin ortalaması çözelti renginde 35-45, toplam puanda 12-18 aralığında iken Çorum Şeker 7,4 toplam puan ile ürettikleri şeker sayesinde kalite olarak zirveye ulaştıklarını açıkladı. Bu başarının Çorum Şeker’in gururu olduğunu ileten yetkililer son iki yılda yapılan yatırımlar ve proseslerdeki iyileştirmeler ile hedeflerine ulaşıyor olduklarını da ekledi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam