Çorum-Samsun karayolu trafiğe kapandı

ÇORUM 16 Şubat 2021 16:00
Videoyu Aç Çorum-Samsun karayolu trafiğe kapandı
A
a

Çorum’da dün öğle saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan Çorum-Samsun karayolu trafiğe kapandı...


Yoğun kar yağışı sonrasında Çorum-Samsun ve Çorum-Amasya karayollarında kar ve buzlanma nedeniyle ağır vasıtaların kayması, bazı araçların yoldan çıkması ve meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşım durdu. Hasanzahir ve Kaymakçı rampalarında yolun tekrar trafiğe açılması için Karayollarına bağlı ekipler sabah saatlerinden itibaren çalışma yapıyor.

Çorum-Samsun karayolu trafiğe kapanması nedeniyle uzun araç konvoyları oluştu. Karayolunda da tedbir alan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, tüm araç sürücülerini dikkatli olmaları için uyardı. Uzayan araç kuyrukları nedeniyle bazı sürücüler araçlarını yol kenarlarında bulunan park alanlarına çekerken polis ekipleri de ağır vasıtaları yol kenarındaki uygun noktalarda depoluyor. Karayolları ve polis ekiplerinin yoğun mesai harcadığı karayolunda kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sürerken Ankara yönünden gelen yolcu otobüsleri de otogarda yolun açılması bekletiliyor. Kentte kar yağışı devam ederken, karayolları ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam