Çorum MÜSİAD’ta Orhan Coşkun dönemi başladı

ÇORUM 21 Ocak 2019 10:49
Videoyu Aç Çorum MÜSİAD’ta Orhan Coşkun dönemi başladı
A
a

MÜSİAD’ın 3. Olağan Genel Kurulu ve 5. kuruluş yıl dönümü yemeği gerçekleştirildi.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulda sırasıyla MÜSİAD Başkanı Mücahid Ahmet Köksal, MÜSİAD Başkan Adayı Orhan Coşkun, MÜSİAD Genel Merkez Yöneticisi Soner Meşe...


Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulda sırasıyla MÜSİAD Başkanı Mücahid Ahmet Köksal, MÜSİAD Başkan Adayı Orhan Coşkun
,
Ak Parti Çorum eski Milletvekilleri Salim Uslu ve Agah Kafkas, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu ve Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptılar.

Toplantıya Çorum  İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ticaret Borsası Başkanı Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, HGYD Başkanı Birkan Demirci, MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri, esnaf odası başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ile iş ve siyaset çevrelerinden çok sayıda davetli katıldı.

Genel Kurulda MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ın yeni yönetimi de açıklandı. Buna göre, MÜSİAD Şube Başkanı Orhan Coşkun, Genç MÜSİAD Başkanı Emre Çıtak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayri Şamlı, Mehmet Emin Türker, İsmet Çıtak, Hacı Bayram İlhan, Ömer Battal, Fatih Turbay, Ömer Eren, Hüseyin Öztürk Alper Tığlı, Ali İlker Tosun, Mustafa Mertek ve Ömer Küçükaltan oldu.Genel Kurul plaket töreninin ardından sona erdi.

 


 



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam