Çorum-Kuruçay Köyünde kanlı düğün 6 yaralı

3 Ağustos 2014 10:52
Videoyu Aç Çorum-Kuruçay Köyünde kanlı düğün 6 yaralı
A
a

Çorum’da dün gece geç saatlerde Kuruçay Köyünde bir düğünde meydana gelen olayda peş peşe yaşanan iki ayrı kavga da, 3 kişi silahla vuruldu, 3 kişi ise bıçaklanarak hastanelik edildi.

Güncel Haber / Yusuf Çınar (corumolayhaber)
 
İlk olay Merkeze bağlı Kuruçay Köyünde bir düğünde meydana geldi. İddialara göre, daha önce aralarında bir kavgadan dolayı husumet bulunan Erdoğan B., Ömer F.,ve Y.F., tartışmaya girdi. Tartışma büyüdü ve düğüne gelen davetlilerin yanında taraflar silahlarına sarıldı ve birbirlerine ateş etti. Açılan ateş sonucu Erdoğan B., koluna isabet eden kurşunla yaralanırken seken bir kurşunda düğüne davetli olarak katılan Mesut Y’nin bacağına isabet etti. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
 
1 KİŞİ VURULDU 3 KİŞİ BIÇAKLANDI
 
Kuşsaray Köyü Sağmaca mevkinde meydana gelen bir başka kavgada da,  1 kişi silahla vurularak ağır yaralanırken, 3 kişi ise bıçaklandı.
 
İddialara göre, Emre U., bir iş yerinde Arslan T.,Arif T., Ekrem Ç., ve Şevket T., Tartışmaya girdi. Tartışma kavgaya dönüştü ve çıkan kavga sırasında, Emre U., önce  Arslan T’yi vurarak ağır yaraladı. Daha sonra da diğer üç kişiyi bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren şüpheli Emre U., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, yaralıların tedavileri sürüyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam