Çorum İl Genel Meclisini Koronavirüs vurdu!

ÇORUM 29 Kasım 2020 10:39
Videoyu Aç Çorum İl Genel Meclisini Koronavirüs vurdu!
A
a

Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay da dahil 14 meclis üyesi koronavirüse yakalandı.Meclis üyeleri de testleri pozitif çıkan Encümen Müdürlüğü personellerini göz önünde bulundurarak mecliste istişare etmiş, oy birliği ile toplantılara devam etme kararı almışlardı...

14 İl Genel Meclisi üyesinin Koronavirüs testi pozitif çıktı

Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay da dahil 14 meclis üyesi koronavirüse yakalandı. Toplantılar devam ederken meclisin, koronavirüse yakalanan Encümen Müdürlüğü personelleri ile temaslı olarak çalıştıkları için toplantılara ara vermeleri gerektiği hususunda uyarıda bulunmuştuk. Kasım ayı içerisinde Encümen Müdürlüğü’nde 4 personel ile 1 meclis üyesinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen İl Genel Meclisi toplantılarına ara vermemişti. 

Toplantıların bitmesine 8 gün kala meclis üyelerinin koronavirüse yakalanan Encümen Müdürlüğü personelleri ile temaslı olarak çalıştıkları için toplantılara ara vermeleri gerektiğini ifade etmiştik. Meclis üyeleri de testleri pozitif çıkan Encümen Müdürlüğü personellerini göz önünde bulundurarak mecliste istişare etmiş, oy birliği ile toplantılara devam etme kararı almışlardı.

Edinilen bilgiye göre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay ve 13 meclis üyesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve evlerinde karantinaya alındıkları öğrenildi. Geriye kalan meclis üyelerinin ise durumları hakkında bir bilgi alamadık. 1 Aralık Salı günü başlayacak olan Aralık ayı meclis toplantılarının ise başka bir tarihte yapılacağı tahmin ediliyor.


Çorum Hakimiyet Gazetesi





 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam