Çorum İl başkanı Ahlatçı ‘Bakanlarla Çorum mesaisi’ yapacak

ÇORUM 27 Temmuz 2019 08:35
Videoyu Aç Çorum İl başkanı Ahlatçı ‘Bakanlarla Çorum mesaisi’ yapacak
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile de görüştü. Her üç bakandan Çorum’da yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Toplantıda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, eşlik etti.


AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Parti genel merkezinde düzenlenen toplantının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yusuf Ahlatcı, Çorum’la ilgili bilgi verdi. Ahlatcı, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Çorum’a davet ederken, kamuoyunda başta ulaşım olmak üzere diğer alanlardaki talepleri dile getirdi.

ÇORUM HEYETİ PAZARTESİ GÜNÜ ANKARA'DA 
Çorum Ak Parti heyetinin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüşecek.
Görüşmeye  AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı katılacak.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam