Çorum Hitit Üniversitesi'nden Bahar Yarıyılına İlişkin Önemli Duyuru

ÇORUM 21 Şubat 2023 17:17
Videoyu Aç  Çorum Hitit Üniversitesi'nden Bahar Yarıyılına İlişkin Önemli Duyuru
A
a

Sondakika haber: Çorum Hitit Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına İlişkin Önemli Duyuru...




 

Hitit Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Ön lisans, Lisans, Lisansüstü ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nda eğitim öğretimin 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren uzaktan eğitim kararı alınırken, Tıp, Sağlık Bilimleri, Hemşirelik. Spor Bilimleri Fakültesi için kısmen yüz yüze eğitim olacak.

  • Senetonun aldığı  O kararlar:

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle üniversitemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında gerçekleştirilecek eğitim-öğretim faaliyetlerinin aşağıda belirlenen koşullar çerçevesinde yürütülmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi:

  • 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Ön lisans, Lisans, Lisansüstü ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nda eğitim öğretim 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren uzaktan eğitimle yapılacak.
  • 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ön lisans, Lisans, Lisansüstü ve Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Takvimleri güncellenecek.
  • Aşağıda belirtilen sınıflar eğitimlerine yüz yüze devam edecek.

Tıp Fakültesi 4. 5. ve 6. sınıf öğrencileri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, İlahiyat Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programına kayıtlı olup öğretmenlik uygulaması dersini alan (4. Sınıf) öğrenciler.
Talep eden öğrenciler 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kayıt dondurabilecek. Kayıt dondurduğu dönem azami öğrenim süresinden sayılmayacak.

Uzaktan eğitimle yürütülen dersler ara sınav ve yarıyıl sonu sınavları nasıl yürütüleceği süreç karar verilerek ilan edilecek.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam