Çorum heyetinin Gündeminde Ulaşım vardı

ÇORUM 25 Kasım 2020 06:11
Videoyu Aç Çorum heyetinin Gündeminde Ulaşım vardı
A
a

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettiler...




MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'la birlikte Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’dan oluşan heyet, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile biraraya geldiler. Bir süre önce bakanlık görevine atanan Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Ceylan, öncelikle Bakan Karaismailoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini anlattı...

ÇORUM'UN İLÇE KARAYOLLARI İLE ULAŞIMI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın genel Çorum yatırımları ile ilgili istişare edildiğini vurgulayan Ceylan, karayolları ile ilgili çalışmalarda her hangi bir sorunun olmadığını belirterek, ilçe bağlantı yollarıyla ilgili talepleri ilettiklerini dile getirdi.

EROL OLÇOK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÖNÜ ÇOK FONKSİYONLU KAVŞAK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşanan trafik probleminin Bakan Karaismailoğlu’na bir kez daha aktarıldığını anlatan Ceylan, bu konuda beklentilerin ve sorunun kökten çözümü ile ilgili proje üzerinde değerlendirme yapıldığını kaydetti.

ULŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU'NA  ÇORUM'A DAVET EDİLDİ
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun kentin hızlı tren, havaalanı ve karayolu yatırımlarına ilişkin taleplerine destek sözü verdiği bilgisini paylaşan Ceylan, ayrıca Ceylan, Bakan Karaismailoğlu’nun en kısa zamanda Çorum’u ziyaret edeceğini sözlerine ekledi. 


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam