ÇORUM-DODURGA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

ÇORUM 8 Mart 2017 17:15
Videoyu Aç ÇORUM-DODURGA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
A
a

SONDAKİKA: Diyarbakır’ın Lice ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Dikenli Köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin (25 ) şehit oldu.


Diyarbakır’ın Lice ile Bingöl’ün Genç ilçesi arasındaki kırsal bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmalarda, Çorumlu Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin yaralanırken, 9 PKK’lı öldürüldü. Çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin, helikopterle kaldırıldığı Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Dikenli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki şehidin evli ve eşinin hamile olduğu bildirildi.


SONDAKİKA: Şehit Çorum Hitit Üniversitesi Eğıtım ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi. Sabah Garnizon Komutanlığında düzenlenecek Askeri Törenle Dodurga Dikenli köyünde öğle namazına müteakip toprağa verilecek


Lice’de “Bayrak-41 Şehit Jandarma Tolga Topçuoğlu Müşterek Operasyonu”nda şehit düşen 25 yaşındaki Şirin’in şehadet haberi, Dodurga ilçesine bağlı Dikenli köyünde yaşayan babası Mustafa ile annesi Fatma Şirin’e, askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları acı haber üzerine eve gelirken şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin kardeşi ile bazı akrabaları gözyaşlarına hakim olamazken, yakınlarınca teselli edilmeye çalışıldı. Şehidin cenazesi Merzifona havaalnına getirildi.Burdan Çorum  Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim Ve Araştırma Hastanesinin morguna getirilldi
DİYARBAKIR'IN KULP, LİCE, HANİ İLÇELERİ KUZEYİ İLE BİNGÖL İL HUDUDU ARASINDA DEVAM EDEN “BAYRAK 41 ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY ÇAVUŞ TOLGA TOPÇUOĞLU” MÜŞTEREK OPERASYONU ESNASINDA BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI İLE GİRİLEN SİLAHLI ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ ALİ ŞİRİN'İN CENAZESİ TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI. (İHA/DİYARBAKIR-İHA)

Dodurga Kaymakam Vekili Tayfun Deli ve Belediye Başkanı Mustafa Aydın, aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Şehidin, yaklaşık 2 yıldır uzman çavuş olarak Diyarbakır’da görev yaptığı, eşi Hülya Şirin’in de Diyarbakır’da yaşadığı öğrenildi. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da Şirin ailesini telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam