Çorum'da sondakika asayiş bülteni

ÇORUM 24 Mayıs 2019 11:41
Videoyu Aç Çorum'da sondakika asayiş bülteni
A
a

Sondakika haber Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nın 24 Mayıs 2019 tarihli günlük asayiş raporu...


 

Jandarma Bölgesinde Bu Olaylar Oldu!

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nın 24 Mayıs 2019 tarihli günlük asayiş raporu aşağıda çıkartılmıştır.
 

ORTAKÖY’DE ZEHİRLENME
23 Mayıs 2019 günü saat: 14.20 sıralarında Karahacip köyünde ikamet eden F.A. (1940-E) isimli şahıs evinin bahçesinde bulduğu mantarlardan yemesi üzerine rahatsızlanmış ve zehirlenme şüphesi ile kendi imkânlarıyla Ortaköy Devlet Hastanesine tedavi amaçlı geldi.

Tedavisi yapılan şahıs ileri tetkik ve tadavisi için Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME
23 Mayıs 2019 günü saat: 16.30 sıralarında Kalehisar Köyünde ikamet eden otizm hastası M.A. (2003-E) isimli çocuğun, evlerinin bahçesinde oynadığı esnada bulduğu sinek ilacı üzerine döktü.

Durumu fark eden annesi Z.A. (1969-K) tarafından zehirlenmiş olabileceği değerlendirilerek Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Hayati tehlikesi olmayan şahıs tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

DODURGA’DA İŞ KAZASI
23 Mayıs 2019 günü saat: 14.10 sıralarında Alpagut Köyünde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan M.B. (1972-E) isimli şahıs yeraltında kömür vagonunu çektiği esnada dengesini kayıp ederek düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Şahıs dodurga Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi.

Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

DODURGA’DA İŞ KAZASI
23 Mayıs 2019 günü saat: 07.30 sıralarında Alpagut Köyünde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan ö.A. (1975-E) isimli şahıs yeraltında profil demirlerini taşıdığı esnada demirleri sağ ayağına düşürmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Şahıs dodurga Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇEDE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA 
23 Mayıs 2019 günü saat:09.00 sıralarında Altınbaş köyü mevkiinde C.A. (1956-E) isimli şahıs yönetimindeki plakalı araç Çorum ili istikametinden İskilip ilçesi istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunan araziye girmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kazada araç sürücüsü yara almaz iken, araçta yolcu olarak bulunan H.A.(1944-E) ve N.A(1942-K) isimli şahıslar hayati tehlikesi olacak şekilde yaralandı.

Yaralılar Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

KARGI’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALANMA 
23 Mayıs 2019 günü saat: 13.45 sıralarında Köprübaşı Köyü Kışla mevkiinde i.A.(1955-E) isimli şahıs yönetimindeki plakalı araç ile Kargı ilçesi istikametinden Gökçedoğan Köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kazada araçta tek olan sürücüler hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.


 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam