Çorum'da Pompalı Kavgada kan aktı

ÇORUM 3 Mart 2019 20:01
Videoyu Aç Çorum'da Pompalı Kavgada kan aktı
A
a

SONDAKİKA ASAYİŞ HABER: Çorum’da iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.30 sıralarında meydana gelen 4-5 kişinin karıştığı olayda gençler arasında tartışma kavgaya dönüştü.



Çorum’da iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.30 sıralarında meydana gelen 4-5 kişinin karıştığı olayda gençler arasında tartışma kavgaya dönüştü. Namazgah bölgesinde yaşanan kavgada iki kişi pompalı tüfekten çıkan kurşunlama ve bıçakla yaralandı. Yaralı şahıslar Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaşanan olayın ardından iki kişiyi yaralayan şahıslar, Ulukavak Mahallesi Çevreyolu bölgesine kaçmaya başladılar. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda polis ekipleri de bölgeye sevk edildi. Polisin kovalaması sonucu Çiftlik Çayırı bölgesinde bulunan tarlalara yönelen gençlerin peşinden giden polis ekipleri tarla içerisinde bıçak ve gençlere ait olduğu görülen giyim eşyalarını bularak el koydu. Gençlerin yakalanması için yoğun çaba gösteren polis, görgü tanıklarından da bilgileri ise şu şekilde,Olayda, yaşları küçük E.E, B.Y ile karşı grubda olan E.Ü, U.E, A.K, F.E.K, A.A, Y.T,  E.Ş.,iki grup arasında sebebi belli olmayan bir olay sonrası tartışma çıktı.Tartışma sırasında tüfekle açılan ateş sonucu E.E, B.Y., kafalarına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam