Çorum'da kim İl Başkanı olmalı?

ÇORUM 4 Ekim 2019 10:45
Videoyu Aç Çorum'da kim İl Başkanı olmalı?
A
a

Sondakika Haber / E.Şimşek: Çorum Ak Parti'de kongre süreci başlıyor. Ak Parti'de Bu kez Vekillerin değil Genel başkan Erdoğan'ın gösterdiği isim İL Başkanı adayı olacak.Telefonla ve yüz yüze açık açık konuştuğum kulislerde geçen İki isimle görüştüm.Av. Haşim Ahlatçı,Mücahit Ahmed Köksal...

Sondakika Haber Elvan Şimşek/ Çorum Ak Parti'de kongre süreci başlıyor.Ak Parti'de Bu kez Vekillerin değil Genel başkan Cumhurbaşkanı Sn Erdoğan'ın gösterdiği isim İL Başkanı olacak.CB -Erdoğan,bu konuda sürekli toplantı ve istişarelerde bulunuyor. 

AK Parti 7. Olağan Kongre süreci 7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak.Ak Parti Cumartesi günü Kızılca hamam Kampına giriyor.Kamp, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Mahir Ünal genel merkez çalışmalarına ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Sürecin başlamasına sayılı günler kala AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın ve Avukat Fatih Maden, Sanayici ve İşadamı Mücahit Ahmed Köksal, Avukat Haşim Ahlatçı, Merkez İlçe için Avukat Murat Günay,Ahmet Biçer'in isimleri kulislerde konuşuluyor.

Av. Haşim Ahlatçı: Ak Partide Siyasete başlayan kendinden bütün tavizleri veren Ahlatçı, görevden hiç kaçmadı her dönem aday oldu.
Belediye Başkanlığı,Milletvekilliği ve İl başkanlığı bir türlü nasip olmadı.Ak Partiye başkaları gibi hiç küsmedi.Bu dönem listede yine yokum,üzgün ve kırgınım demedi.Ak Partide hep  bütün kapıları sonuna kadar  açık bıraktı. Haşim Ahlatçı'ya açıkca sordum adın yine İl başkanlığı için kulislerde
geçiyor ne diyorsun ? dedim. 

Elvan kardeşim Genel merkezimiz benim CV'mi çok iyi biliyor. O yüzden bu kez ben İl başkanlığı için adayım demedim. Cumhurbaşkanımıza karşı sonsuz bir sevgim ve saygım var. Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa,görev verilirse emir telakki ederim.

Bayrağı layık olduğu yere taşırım. Benim İl başkanılığı için böyle bir talebim yok. Bu süreçte bütün takdir Genel merkezimizin Cumhurbaşkanımızındır. Görev verilirsede bu görevden kaçmam dedi.

Sanayici ve İşadamı Mücahit Ahmed Köksal

Türkiye'de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çorum şubesinin kurucu üyeleri arasında yer aldı İki dönem Çorum MÜSİAD'ta başarılı bir başkanlık yaptı.Çorum'un sevilen iş adamlarından biri.Çorum ekonomisini ve İş dünyasını,Çorum siyasetini  yakından bilen bir isim.Bir dönemde Ak Partide İl yönetim kurulu üyeliği yaptı...

Sn Köksal Ak Parti kulislerinde İl başkanlığı için isminiz zikrediliyor.Sizin böyle bir niyetiniz var mı? 

Sevgili ağabeyim şunu açıkça ifede etmem gerekir ki,Milletvekili olmak,Belediye başkanı olmak,İl başkanı olmak gibi bir beklentim yok!ancak,Ak Parti 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak sahaya çıkacak.Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle "AK Parti'nin siyaset mayası da insan mayası da sağlamdır. Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti,önümüzdeki çeyrek, yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir"

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür. Ben  Ak Parti Çorum İl başkanlığına adayım demedim.Adayda değilim.

Ülkemize-şehrimize insanlarımıza hizmet etmek bizim asli işimiz.Bu konuda Cumhurbaşkanımız ve Genel merkezimizin bize vereceği bir sorumluluk bir görev olursada her zaman hazırız. Çorum'da herkes samimiyetimizin makamlara bağlı olmadığını bilir. Bizim için aslolan milletimizdir davamızdır.  Takdir büyüklerimizindir dedi.

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam