Çorum'da Jandarma Bölgesinde Asayiş haberleri

ÇORUM 18 Kasım 2019 09:57
Videoyu Aç Çorum'da Jandarma Bölgesinde Asayiş haberleri
A
a

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nın 18 Kasım 2019 tarihli günlük asayiş raporu aşağıda çıkartılmıştır...


MERKEZ İLÇE’DE DİĞER KAZALAR

14 Kasım 2019 günü saat 21.00 sıralarında Ovasaray köyünde M.ö. (1967-E) kendisine ait tarlada çalıştığı esnada traktörün arkasında takılı bulunan ve tarla sürmek için kullandığı aletin kayması sonucu ayağından hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Şahıs kendi imkânları ile geldiği Çorum eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.


MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI
15 Kasım 2019 günü saat 12.20 sıralarında Paşaköy köyü mevkiinde faaliyet gösteren isimli işyerinde işçi olarak çalışan A.B. (1974-E) iş yerinde çalıştığı esnada dikkatsizlik tedbirsizlik sonuç sağ elini makine çarkına sıkıştırarak hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Şahıs kendi imkânları ile geldiği Çorum eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tedavisjnjn ardından taburcu edildi.


MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI
15 Kasım 2019 günü saat: 16.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir yerinde işçi olarak çalışan H.G. (1997-E) iş yerinde çalıştığı esnada dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu sol kolunu rafa sıkıştırarak hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı şahıs Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisinin bitimine müteakip taburcu edildi.


SUNGURLU’DA ZEHİRLENME
16 Kasım 2019 günü saat: 16.30 sıralarında Ayağıbüyük köyünde ikamet eden R.K.(1929-K) isimli şahıs evde bulunan sobasını ısınmak için yaktığı sırada sobadan çıkan duman nedeniyle hayati tehlikesi olmayacak şekilde zehirlendi.

Zehirlenen şahıs yakınları tarafından Sungurlu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


MERKEZ İLÇEDE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (3 Yaralı)
15 Kasım 2019 günü saat: 14.50 sıralarında Sarpunkavak köyü mevkiinde, Z.Ö.(1974-E) yönetimindeki araç ile Osmancık ilçesi istikametinden Kargı ilçesi istikametine doğru seyir halinde iken belirtilen mevkiye geldiği esnada yola aniden çıkan S.K. (1950-E) yönetimindeki plakalı traktöre çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Kazada her iki sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan A.ö. (1982-E) hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı şahıslar sevk edildiği Osmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


MERKEZ İLÇEDE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (1 Yaralı)
15 Kasım 2019 günü saat: 18.30 sıralarında Çorum-Osmancık karayolu Osmaniye köyü mevkiinde i.F. (1975-E) isimli şahıs yönetimindeki araç Laçin ilçesi istikametinden Çorum ili istikametine seyir halinde iken karşı yönden gelmekte olan O.B.(1961-E) isimli şahıs yönetimindeki araç ile hatalı nedeniyle çarpışmaları sonucu kaza meydana geldi.

Kaza neticesinde; plakalı araçta yolcu olarak bulunan E.B.(2001-E) isimli şahıs hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı sevk edildiği Çorum Erol OLÇOK Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


MERKEZ İLÇEDE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (2 Yaralı)
16 Kasım 2019 günü saat: 16.00 sıralarında Çorum-Ortaköy yolu üzerinde Mollahasan köyü mevkiinde Mollahasan köyü istikametinden Çorum ili istikametine seyir halinde olan K.G.(1993-E) isimli şahıs yönetimindeki otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu kaza meydana geldi.

Kaza neticesinde; araçta yolcu olarak bulunan Ş.G.(1954-K) ile E.Ü.(1943-K) isimli şahıslar hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralılar sevk edildikleri Ortaköy Devlet Hastanesinde tedavilerinin yapılmasına müteakip taburcu edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KARGI’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (3 Yaralı)
16 Kasım 2019 günü saat: 17.30 sıralarında D-100 karayolu üzerinde Kavakçay köyü mevkiinde, Osmancık ilçesi istikametinden Tosya ilçesi istikametine seyir halinde olan M.L.(1969-E) isimli şahıs yönetimindeki araç lastiğinin patlaması neticesinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu kaza meydana geldi.

Kaza neticesinde; araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan G.L.(1969-K) ve M.L.(2008-E) isimli şahıslar hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralılar Osmancık Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ALACA’DA ZEHİRLENME
16 Kasım 2019 günü saat:23:00 sıralarında Alaca Devlet Hastanesi tarafından İbrahim Köyünde ikamet eden S.K’nin (2003-K) Zehirlendiğini beyan ederek hastaneye müracaat ettiğini bildirimde bulunması üzerine olaya müdahale edilerek S.K ile yapılan görüşmede, sabah, öğle ve aksam vakitlerinde kullandığı ilacı sabah ve öğle vaktinde kullanmadığı için aksam vaktinde 3 (üç) doz birden kullanması sonucu rahatsızlandığını ve hastaneye müracaat ettiğini beyan etti.

Hayati tehlikesi olmadığından dolayı hastaneden taburcu edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


İL MERKEZDE DİĞER KAZALAR
17.1 1.2019 günü saat: 15:00 sıralarında Çorum Merkez Bozboğa köyünde ikamet eden H.K (1991E), evinin bahçesinde bulunan camları taşıdığı esnada, bir anlık dikkatsizliği sonucu cam parçalarını sağ elinin üzerine düşürdüğü ve hafif şekilde yaralandığı tespit edildi.

Şahsın kendi imkanları ile geldiği Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine başlanmış olup, hayati tehlikesi olmadığı öğrenilmiştir. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


İSKİLİP’DE YÜKSEKTEN DÜŞME
17.1 1.2019 günü saat 14.30 sıralarında Ahvatyaka köyünde ikamet eden O.B isimli şahıs evinin çatısında bakım ve onarım yaptığı esnada kendi dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu yaklaşık 3 metre yüksekten düşerek ağır bir şekilde yaralandı.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine kaldırılmış burada yapılan tedavinin ardından hayati tehlikesi olduğundan dolayı Çorum Erol OLÇOK Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


MERKEZ İLÇEDE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (4 Yaralı)
17 Kasım 2019 günü saat: 17.55 sıralarında Çorum-Samsun karayolu Kuşsaray köyü yol ayrımında R.U (1977-K) yönetimindeki yabancı plakalı araç ile kavşaktan aniden çıkan E. I (1975-E) yönetimindeki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada R.U (1977-K) araçta bulunan E. A.I (1997-K) ve G.I (1976-K) hayati tehlikeleri olamayacak şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


İL MERKEZ’DE KAYIP EŞYA
17.11.2019 günü saat 14:00 sıralarında M. D(1993-E) Karakola müracaat ederek, Çorum Merkez Acı pınar köyünde ailesi ile vakit geçirdiği esnada 860042040532740 IMEI numaralı Oppo Ax7 marka cep telefonunun cebinde olmadığını fark ettiğini tüm aramalarına rağmen cep telefonunun bulamadığını ve kayıp olduğunu beyan etmesi üzerine gerekli işlemlere başlatıldı.


ALACA’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (Ağır Yaralı)
17.1 1.2019 günü saat: 14:20 sıralarında Alaca-Yozgat Karayolu Kuyluş köyü mevkii’nde M. H’ nun(1959-E) sevk ve idaresinde bulunan aracı ile Yozgat ili’nden Alaca ilçesine seyir halinde iken Y.Ş. (1935-E) sevk ve idaresindeki 3 tekerlekli elektrikli bisiklet ile çarpışması neticesinde meydana gelen kazada Y.Ş hayati tehlikesi bulunacak şekilde ağır yaralandı. M. H’nun kazada yaralanmadığı, Y.Ş’in Alaca Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.. Halen tedavi altında bulunmaktadır. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam