Çorum’da internet yayıncılığı alanında faaliyet gösteren gazetecilere saldırdılar.Terör destekçilerinin alevi derneğinde ne işi var ?

ÇORUM 23 Haziran 2016 11:44
Videoyu Aç Çorum’da internet yayıncılığı alanında faaliyet gösteren gazetecilere saldırdılar.Terör destekçilerinin alevi derneğinde ne işi var ?
A
a

Devletine kurşun sıkan terör destekçilerinin alevi derneğinde ne işi var ? Çorum’da internet yayıncılığı alanında faaliyet gösteren gazetecilere, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan gelen, “Bugün saat 12.30’da vakfımızda genel başkanımız Ercan Geçmez’in de katılacağı Çorum Olayları Anma etkinliği ile ilgili bir basın açıklamamız yapılacaktır. Tüm Canlarımızı bekleriz”

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nın  yazılı mesajı üzerine bir muhabir ve kameramanını görevlendirdi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda basın toplantısının yapılacağı salona giden muhabir ve kameraman hiç beklemedikleri bir tepki ile karşılaştılar.

Hacı Bektaşi Veli Vakfı Şube Başkanı Nurettin Aksoy, toplantı öncesi Basın menbsubu  E. Karaca ve Kameraman Ahmet Temelci’nin yanına gelerek, daha önce yayınlanan bir haberle ilgili olarak tartışmaya başladı. Muhabir E. Karaca’nın haberle ilgili açıklamalarına karşı tepki gösteren Nurettin Aksoy, “HDP’li gelince yazıyorsunuz da, MHP’li gelince neden yazmıyorsunuz. Aleviler, PKK, ya da HDP’li olamaz mı?” dedi.

Muhabir  Karaca’nın “Memleket yangın yeri, onca şehit var, sen tutup burasını PKK’lılara açacaksın, burası kimsenin babasının malı değil” sözlerine ise Nurettin Aksoy, “Devlet maaş verecek, devlet görüşecek buna sesiniz çıkmayacak. Buraya girmesinin ne sakıncası var” diye pişkin bir şekilde yaptığını normal olarak görüp kendini savundu.

Muhabir Karaca’nın “o halde şehitlerle ilgili neden bir açıklama yapmıyorsunuz” sorusuna ise, Aksoy, aynı pişkinlikle, “Şehit kimin şehidi. Senin babanın malı mı şehit?” diyerek yüce şehitlik mertebesini de hafife alır tarzdan konuşmaktan da kaçınmadı.

Bu sırada vakıf merkezinde bulunan bazı HDP’liler tartışmayı görüntüleyen Kanal 101 kamerasına saldırdı. HDP’li Meliha Üşüdür, Muharrem Özünel ile birlikte bazı partililer,

muhabir  Karaca ve Kameraman Ahmet Temelci’yi darp etmeye kalkıştılar. Araya Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Uğur Demirer ve basın mensupları girerek, ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Muhabir E.Karaca ve Kameraman Ahmet Temelci, vakıf yöneticileri ve HDP’liler tarafından toplantı salonundan çıkarıldılar.

 

Kaynak : kanal19tv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam