Çorum'da FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in adının baş harflerinden oluşan tüm araç plakalarının toplatılması kararı alındı

ÇORUM 24 Ağustos 2016 20:21
Videoyu Aç Çorum'da FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in adının baş harflerinden oluşan tüm araç plakalarının toplatılması kararı alındı
A
a

Çorum'da Fetullah Gülen’in adının baş harflerinden oluşan plakalar toplatılıyor. Konuyla ilgili Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti. Çorum Adliyesi bağlı resmi araçlardaki tüm “FG” plakalar bir bir söküldü.

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in adının baş harflerinden
oluşan tüm araç plakalarının toplatılması kararı alınd
ı.

Fetullah Gülen’in adının baş harflerinden oluşan plakalar toplatılıyor.

Konuyla ilgili Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti. Çorum Adliyesi bağlı resmi araçlardaki tüm “FG” plakalar bir bir söküldü.

Alınan bilgiye göre; gerek sivil gerekse kamu kurumlarında kullanılan araçlara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sıra gereği 2014 yılında verilen bütün FG plakalar iptal edilecek.

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın tahsis ettiği araçların ‘FG’ plakalarının kaldırılarak, FETÖ’yü çağrıştıracak bir algıya izin verilmeyeceği belirtildi.

Yeni plakalar hazırlanıncaya kadar araçlar adliye önünde bekletildiği kaydedildi. Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konunun hassasiyetle takip edildiği öğrenilirken Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da bu plaka serisinin toplatılması için çalışma yapıldığı öğrenildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam