Çorum'da el sanatları ve yöresel ürünler fuarı

ÇORUM 3 Ekim 2016 12:04
Videoyu Aç Çorum'da el sanatları ve yöresel ürünler fuarı
Erol Olçok Hastanesinin Kapasitesi Artırılacak!
A
a

Çorum'da Bahabey Caddesi Şenyurt Sokak’ta açılan el sanatları ve yöresel ürünler fuarına 15 farklı ilden gelen,93 firma katıldı meşhur pastırma, sucuk, fındık, pestil, künefe gibi ürünlere Çorumlu vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fuar ve Sergi Kompleksi’nde bulunan yöresel ürünler fuarının açılışı önceki gün yapıldı. Fuarın açılışını AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve firma yetkilileri gerçekleştirdi. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, fuarların ülkelerin ve kentlerin tanıtımına önemli katkı sağladığını belirterek, üreticilerle tüketicilerin buluşma adresi olduklarını söyledi. Çorum’un fuarcılık konusunda iyi bir potansiyelinin bulunduğunu kaydeden Ceylan, “İlgili kurumlarımızın öncülüğünde etkili fuarlar da düzenleniyor.

Ülkemizin her yöresinde farklı ürünler ve farklı lezzetler var. Bu fuarda bunların hemen hemen hepsini görme imkânı bulacağız” şeklinde konuştu. Organizatör firmanın yetkilisi Mehmet Saçmacı ise farklı yörelerden farklı tatları vatandaşlarla buluşturmak için 20 ilde fuar düzenlediklerini kaydederek, Çorum’u bu alanda bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Konuşmalardan sonra Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve beraberindekiler, stantları gezerek ürünlerle ilgili bilgi aldı.
Erol Olçok Hastanesinin Kapasitesi Artırılacak!
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam