Çorum'da düğün konvoyunda kaza 2ölü

26 Ekim 2014 16:29
Videoyu Aç Çorum'da düğün konvoyunda kaza 2ölü
A
a

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA)-ÇORUM’da düğün konvoyunun içinde yer alan otomobil kontrolden çıkarak 20 metrelik dere yatağına uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Çorum İskilip Karayolu 15’inci kilometresinde bulunan Dana deresi mevkiinde meydana geldi.  Damat 23 yaşındaki Tuncay Koldaş ve beraberindekiler merkeze bağlı Seydim Köyünden il merkezine gelin almak için konvoyla yola çıktı. Ancak, Koldaş idaresindeki 06 BZ 643 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak 20 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kazada damat adayı bir anda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Korkunç kazada, otomobildeki sürücü ile birlikte 33 yaşındaki Hüseyin Çelik ağır yaralandı.
Kazayı gören diğer konvoyda bulunanlar 112 acil servisi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve vatandaşların yardımıyla  dereden çıkarılan Tuncay Koldaş ve Hüseyin Çelik,ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, iki kişi doktorlarıntüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan ölenlerin yakınları Hastaneye akın etti.jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
çorum kaza 2 ölü (1)çorum kaza 2 ölü (2)çorum kaza 2 ölü (3)çorum kaza 2 ölü (4)

 

Kaynak : www,hitittv.com/corumolayhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam