Çorum'da Demokrasi Nöbeti'nin,23. gecesinde Uğur Işılak Şarkılarıyla Taçlandırdı

ÇORUM 7 Ağustos 2016 03:13
Videoyu Aç Çorum'da Demokrasi Nöbeti'nin,23. gecesinde Uğur Işılak Şarkılarıyla Taçlandırdı
www.hitittv.com SANAT+KÜLTÜR= GALERİ MÜZESİ ÇORUM'A ÇOK YAKIŞTI
A
a

Çorum'da Demokrasi Nöbeti'nin,23. gecesinde Uğur IŞILAK'ı 25 Bin kişi izledi Çorum'da, Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti'ne sanatçı Uğur Işılak da şarkılarıyla destek verdi.

15 Temmuz 2016 gecesinden bu zamana kadar Çorum’da demokrasi nöbetine katılan binlerce Çorumlu vatandaş, ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın söylediği türküler ile coştu. Saatkulesi Meydanını dolduran 25 bin vatandaşın  Amin  sesleri  ise, şehri inletti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti Demokrasi Meydanı olarak adlandırılan Belediye Meydanı'nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla sürdü. Ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşların nöbetine, sanatçı Uğur Işılak'ta sevilen şarkıları ve okuduğu şiirlerle destek verdi. Nöbete ayrıca Çorum Ak Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu,Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç'da katıldı. 

Konser öncesi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum Ak Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt hemşehrilerine birer selamlama konuşması yaptılar.Uğur Işılak, demokrasi platformuna halkın büyük sevgi gösterileri arasında çıkan ünlü sanatçı Uğur Işılak,  “Bu Vatan bizim, bu millet bizim’,Dombıra
 şarkısı ile Demokrasi nöbetine katılan sanatçı Uğur Işılak, Çorumlularla bir arada bulunmanın bahtiyarlığı içerisinde olduğunu belirterek, vatandaşlara 15 Temmuz’dan beri gerçekleştirdikleri Demokrasi nöbetine katılımlarından dolayı  teşekkür etti.

Uğur Işılk şarkılarının arasında kendisini izleyen Çorumlulara şöyle seslendi.Türkiye’de 1960 yılından beri darbelerin yaşandığını anlatan Işılak ‘ 1960’da darbe oldu bu memlekette, 1971’de muhtıra verildi, 1980 de yeni bir darbe daha yaşandı. 1997 yılındaki Post Modern darbenin ardından 15 Temmuz’da da bir darbe girişimi yaşadık. Ama bu son darbe girişiminde oldukça farklı bir şey oldu. 1960’da, 1971’de, 1980’de, 1997 yılında da bu ülkede kitabımız ,Kuran-ı Kerim’imiz ,kıblemiz aynı olan insanlar vardı. O dönemlerde kimse evinden çıkamamıştı. Peki ne oldu da bu millet üzerine tankın sürülmesine, üzerlerine   mermilerin sıkılmasına rağmen üzerine üzerine gitti.?  Peki ülkemizde ne değişmişti ? Cevabı çok basit, liderimiz değişti. Ülkemiz Elhamdülillah  liderine, rehberine, kavuştu.” dedi. 


 
www.hitittv.com SANAT+KÜLTÜR= GALERİ MÜZESİ ÇORUM'A ÇOK YAKIŞTI
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam