Çorum'da Damat dehşet saçtı

ÇORUM 19 Kasım 2020 18:07
Videoyu Aç Çorum'da Damat dehşet saçtı
A
a

VİDEO HABER: Çorum’da gece saatlerinde damat dehşeti yaşandı. Aynı aileden 1 kişi öldü, 1’i çocuk 3 kişi yaralandı...

ÇORUM’DA DAMAT DEHŞETİ!..
VİDEO HABER: Çorum’da gece saatlerinde damat dehşeti yaşandı. Aynı aileden 1 kişi öldü, 1’i çocuk 3 kişi yaralandı...

☑️Çorum’da eşiyle boşanma aşamasında olan damat kaynanası, kayınbiraderi ve kayınbiraderinin eşi ile çocuğunu vurdu. Olayda kayınbirader hayatını kaybederken, kaynanasının da bacağı kesildi. Olay, Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, eşiyle bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan Gencel K. (37) İpeklievler Sokak’ta karşılaştığı kayınbiraderi Serkan Ö. (33) ile tartışmaya başladı.

☑️Tartışmanın büyümesi üzerine Gencel K, kayınbiraderini önce kesici aletle yaraladı ardından yanında taşıdığı pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonrası Serkan Ö., kafasından, yanında bulunan eşi Alev Ö (28) ile oğlu G.Ö (3) vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Olay yerinden ayrılan damat bu kez de kaynanasının Çoraklık Küme evlerinde bulunan evine gitti...

☑️KAYNANA AĞIR YARALANDI

Gencel K., burada kaynanası Gülizar G’yi (56) yanında bulunan pompalı tüfekle ağır yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine her iki olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

☑️KAYINBİRADER HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Serkan Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Gülizar Ö. acil ameliyata alınarak bacağı kesilirken, anne ve çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

☑️KİRALIK ARAÇLA FİRAR ETTİ

Olayın ardından zanlı Gencel K., kiralık olduğu öğrenilen araçla kayıplara karışırken zanlının yakalanması için emniyet ve jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.


#Çorum
#Hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam