Çorum’da bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti

ÇORUM 25 Temmuz 2016 06:45
Videoyu Aç Çorum’da bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti
A
a

STK'lar Namusluların en az namussuzlar kadar cesur olduğu bir yerde kazanılmayacak zafer yoktur. Bu kalkışma sırasında ve sonrasında gördük ki bu ülkenin namusluları tankları durduracak, uçaklara kafa tutacak kadar cesurdurlar. Bu darbe girişimi bizlere namusluların cesaretini göstermiştir.

Demokrasi Bayramındaki süreç de bu meydanlardan “Ölmek var Dönmek” yok sözü verildi. İnsanı Değerler Platformunu oluşturan STK’lar adına konuşan Ensar Vakfı Çorum şube başkan yardımcısı Halil İbrahim Aşgın; “Ak Parti Teşkilatı ve Hükümetin kısaca Devletimizin yanındayız. Ötekileştirmeden ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Şu parti bu parti demeden ortak kaygımızın Vatan olduğu bilincindeyiz.

KAZANILAMAYACAK ZAFER YOK

Namusluların en az namussuzlar kadar cesur olduğu bir yerde kazanılmayacak zafer yoktur. Bu kalkışma sırasında ve sonrasında gördük ki bu ülkenin namusluları tankları durduracak, uçaklara kafa tutacak kadar cesurdurlar. Bu darbe girişimi bizlere namusluların cesaretini göstermiştir.
ak parti çorum (1)
MEYDAN NÖBETİ İBADETTİR!

Bizler bu meydan nöbetlerini bir ibadet bilip bu minvalde her gün aynı huşu ve inançla abdestlerimizi alarak ibadetimizi eda etmek için toplanıyoruz. Başkomutanımızın çağrısı doğrultusunda yüksünmeden gocunmadan büyük bir aşkla bu ibadete tüm STK’lar olarak devam edeceğiz. Sizlere de verdiğiniz destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu; ” İlk andan itibaren bize destek olan hemşerilerimize teşekkürü bir borç bildiğimizi belirtmek isterim.

DOĞRUDAN MİLLETE YAPILDI

İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu Yapılan darbe girişimi bir partiye bir hükümete değil doğrudan milli iradeyi yok saymak için yapılmıştır. Cumhurbaşkanı’mızın, Genel Başkanı’mız ve Başbakanı’mızın çağrısı üzerine teşkilat mensuplarımızı hem partiye hem de meydanlara inmesi yönünde gerek sms yoluyla gerekse sosyal medya üzerinden duyuruda bulunduk. Bu sebeptendir ki ilk andan itibaren sokaklara dökülürken parti bayraklarımız yerine al bayraklarımız vardı ellerimizde. İlimizde bulunan parti teşkilatları ile ilk günden itibaren beraber hareket ettik. Mesele parti meselesinden öte Vatanına sahip çıkma meselesidir. Bunun bilinciyle ayrıştırmadan bütüncül bir anlayışla hareket etmekteyiz.

ÇORBADA HERKESİN TUZU VAR!

Gerek STK’lar olsun gerekse halkımızın içinden olsun herkes bu çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diye ellerinden geleni yapmaktalar. Meydan nöbetlerine ikramlarıyla da destek olmaya çalışanlar bu ibadetin hayır hasenatından faydalanmaktalar. Bu çabalarından dolayı hassaten STK’larımıza, Halkımıza ve Teşkilatlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.
14
ÇORUM’DA ASAYİŞ BERKEMAL!

Her akşam büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz meydan nöbetlerin de görüyoruz ki sükunet ve itidal ön plandadır. Bugüne kadar hiçbir asayiş olayının yaşanmamış olması da birilerine eylemin nasıl yapılacağına dair bir ders olmuştur. Milli İradeye sahip çıkarken canlarını hiçe sayarak kendilerini canından başka hiçbir şey olmadan tankların,tüfeklerin,uçakların önüne atan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” diyerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam