Çorum'da Bayram havası nasıl olacak?

ÇORUM 27 Haziran 2023 16:44
Videoyu Aç Çorum'da Bayram havası nasıl olacak?
A
a

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM), arife ve Kurban Bayramı hava tahminini açıkladı. BTUM’un 5 günlük hava tahmini şöyle...



Haftalık Hava Tahmini (27 Haziran - 3 Temmuz 2023) Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.​ Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de arife ve Kurban Bayramı'nda havanın gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesinin tahmin edildiğini duyurdu...

 

Bayramın 1. günü (28 Haziran 2023 Çarşamba): Bölge geneli parçalı, yer yer çok bulutlu. Samsun ve Ordu, çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimlere yerel olmak üzere mevzii sağanak yağışlı.Bayramın 2. günü (29 Haziran 2023 Perşembe): Bölge geneli parçalı, yer yer çok bulutlu. Samsun, Sinop, Ordu, Kastamonu, Tokat ve Amasya çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ÇORUM BAYRAMIN 3. GÜNÜ YAĞIŞLI

Bayramın 3. günü (30 Haziran 2023 Cuma: Parçalı yer yer çok bulutlu. Bölge geneli (Samsun, Sinop, Ordu, Kastamonu, Çorum, Tokat ve Amasya) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Bayramın 4. günü (01 Temmuz 2023 Cumartesi): Bölge geneli parçalı bulutlu. Ordu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Hava sıcaklıkların, arife günü, bayramın 1 ve 2. günü mevsim normaller civarında, bayramı 3. günü 2 ila 8 derece azalarak mevsim normalleri altına ineceği tahmin ediliyor. Bayramın günü sıcaklıkların tekrar artarak mevsim normalleri civarına çıkması bekleniyor."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam