Çorum'da Asayiş haberleri

ÇORUM 27 Mayıs 2019 11:27
Videoyu Aç Çorum'da Asayiş haberleri
A
a

Sondakika haber: Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nın 27 Nisan 2019 tarihli günlük asayiş raporu...


 
01 Suçun Türü : TAKSİRLE YARALAMA
Suçun Yeri : Bahçelievler Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 24.05.2019 günü saat:10.00 sıraları
  Mağdur : Y.E.A.
  Müşteki : Ş.A.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdurun okulda top oynadığı esnada düşmesi sonucu yaralandığı, müştekinin olayla ilgili davacı olmadığı belirtilmiş olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

02 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Osmancık Yolu
Suçun Tarihi ve Saati : 23.05.2019 günü saat:17.00 sıraları
  Mağdur : M.Y.
  Müşteki : Ş.Y.
  Şüpheli/Müşteki : A.H.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki araç ile mağdura çarpması sonucu mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, müştekinin davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

03 Suçun Türü : TAKSİRLE YARALAMA
Suçun Yeri : Bahçelievler Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 23.05.2019 günü saat:14.30 sıraları
  Mağdur : E.K.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdurun düşme neticesi hastaneye intikal ettiği, hayati tehlikesi bulunduğundan mağdurun ifadesi alınamamış olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

04 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Çepni Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 11.05.2019 günü saat:16.00 sıraları
  Mağdur : M.K.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdurun çalıştığı işyerine üzerine tencereyle çorba dökülmesi sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı,  olayla ilgili kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

05 Suçun Türü : TAKSİRLE YARALAMA
Suçun Yeri : Sunguroğlu Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 25.05.2019 günü saat:09.00 sıraları
  Müşteki : H.B.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde müştekinin işyerine malzeme indirirken kamyonetin kasasında dengesini kaybedip düşmesi sonucu yaralandığı,  davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

06 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Çepni Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 26.05.2019 günü saat:23.00 sıraları
  Mağdur : D.S.D.
  Müşteki : A.D.
  Şüpheli/Müşteki : Ö.L.
  Müşteki/Şüpheli : E.D.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde müşteki/şüpheli ile şüpheli/müşteki sevk ve idarelerindeki araçların çarpışması sonucu meydana gelen kazada, mağdur ve müştekinin yaralandığı, şüpheli/müşteki olayla ilgili davacı olmuş. düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

 

07 Suçun Türü : DİĞER KAZALAR
Suçun Yeri : Meydan Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 26.05.2019 günü saat:23.00 sıraları
  Mağdur : S.U.
  Kimlik Tespiti Yapılan : M.U.
  Şüpheli/FİRAR : G.U.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde kimlik tespiti yapılanın oyuncak pil yutması sonucu hayati tehlike arz edecek şekilde yaralandığı, anne ve babasının çocuğa refakat ettiğinden ifadelerinin alınmadığı belirtilmiş olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.


Jandarma Bölgesinde Bu Olaylar Oldu!

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nın 27 Nisan 2019 tarihli günlük asayiş raporu aşağıda çıkartılmıştır;

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI
24 Mayıs 2019 günü saat: 09.40 sıralarında Çorum Merkez Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan H.Ç. (1975-E) isimli şahıs bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle makinadaki cıvatanın sıçrayarak sağ gözüne gelmesi neticesinde hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı sevk edildiği Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

İSKİLİP’TE İŞ KAZASI
24 Mayıs 2019 günü saat: 17.50 sıralarında Çorum İskilip Çomu köyünde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan M.A. (1986-E) isimli şahıs bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol el başparmağına halat çarpması neticesinde hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı sevk edildiği İskilip Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

SUNGURLU’DA DİĞER KAZALAR
24 Mayıs 2019 günü saat: 15.00 sıralarında Karakaya Köyünde bulunan Dinlenme Tesisinde S.K. (1983-E) isimli şahıs merdivenlerden çıktığı esnada ayağının kayarak düşerek merdivenin köşe kısmına başını vurması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı Sungurlu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇE’DE KAYIP ŞAHIS
24 Mayıs 2019 günü saat: 16.00 sıralarında Yenihayat köyünde ikamet eden D.K. (1939-E) isimli şahıs yaptığı müracaatta, iki yıl önce Muğla iline taşınan oğlu D.K.’dan 3 aydır haber alamadığını belirterek yardım istedi.

D.K. güvenlik güçlerine bilgi verdi ve oğlunun bulunmasını istedi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

BAYAT’TA DİĞER KAZALAR
25 Mayıs 2019 günü saat: 21.00 sıralarında Barak köyünde ikamet eden A.H. (1959-E) isimli şahıs evinin bahçesinde hızar motoru ile odun kestiği sırada odunun yerden sekerek sol ayağına temas etmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralının Bayat Devlet Hastanesinde yapılan ilk muayene ve tedavisini müteakip ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇE’DE İŞ KAZASI
25 Mayıs 2019 günü saat: 17.00 sıralarında Çorum Merkez Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan M.B. (1980-E) isimli şahıs sevkiyat bölümünde sol elinin üzerine malzeme düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı sevk edildiği Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇE’DE İŞ KAZASI
25 Mayıs 2019 günü saat: 17.00 sıralarında Çorum Merkez Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan T.S. (1997-E) isimli şahıs montalama bölümünde çalıştığı sırada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle elinde bulunan çekici sol ayağına düşürmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı sevk edildiği Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

SUNGURLU’DA ZEHİRLENME
26 Mayıs 2019 günü saat: 00.30 sıralarında Küçükpolatlı köyünde Y.S.A.(1987-E), i.D. (1951E) ve A.A. (1955-K) isimli şahıslar yedikleri tavuk etinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde zehirlendi.

Şahıslar sevk edildikleri Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇEDE DİĞER KAZALAR
25 Mayıs 2019 günü saat: 21.00 sıralarında Kadıkırı köyünde ikamet eden B.H. (1972-E) isimli şahıs römork üzerinde bulunan biçerdöver tablasını tamir ettiği sırada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sağ dizine zıpka bıçağı olarak tabir edilen parçaya çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı sevk edildiği Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edildi. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

ORTAKÖY’DE DİĞER KAZALAR
26 Mayıs 2019 günü saat: 13.15 sıralarında Karahacip köyünde ikamet eden M.Ö. (1944-E) isimli şahıs tarlasına köstebek girmesini engellemek için köstebek tabancasına fişek yerleştirdiği esnada tabancanın patlaması sonucu sağ elinden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

KARGI’DA KAZAEN YANGI(DOĞAL NEDENLERLE)
26 Mayıs 2019 günü saat: 06.00 sıralarında Çobanlar köyünde ikamet eden V.A. (1955-E) isimli şahsa ait iki katlı evin bacasından çıkan kıvılcım deneni ile çıkan yangın Kargı itfaiyesi tarafından yapılan müdahale sonrası söndürüldü.

Yangın nedeni ile can kaybı veya yaralanan şahıs yoktur. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.

MERKEZ İLÇE’DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
24 Mayıs 2019 günü saat: 18.00 sıralarında Çorum Samsun Karayolu Kuşsaray Köyü mevkiinde H.B. (1991-E) isimli şahıs yönetimindeki plakalı araç Çorum istikametinden Samsun istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan tarlaya girmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan C.B. (1996-K) isimli şahıs hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay ile ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikat başlatıldı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam