Çorum’da Ankara Yolu üzerinde faaliyet gösteren Karataş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.bünyesine FIAT Bölge Bayiliğini de ekledi.

ÇORUM 18 Mart 2016 18:20
Videoyu Aç Çorum’da Ankara Yolu üzerinde faaliyet gösteren Karataş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.bünyesine FIAT Bölge Bayiliğini de ekledi.
A
a

4 MARKANIN ÇORUM’DAKİ TEK BAYİSİ Çorum’da 3 otomotiv markasının bayiliğini yapan Karataş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., bünyesine kattığı FIAT Bölge Bayiliği için açılış yaptı. FIAT için hazırlanan yeni plaza düzenlenen törenle hizmete girdi.

Fiat Hürriyet Meydanı’na otomobil ağacı kurdu.
Çorum’da Ankara Yolu üzerinde faaliyet gösteren Karataş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.bünyesine FIAT Bölge Bayiliğini de ekledi.
 



YENİ FİAT PLAZAYA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
 
Otomotiv sektörünün en önemli kuruluşları içerisinde yer alan Karataş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., bünyesinde Peugeot, Honda ve Hyundaı bayiliklerini bulunduruyordu. Karataş 2016 yılında bünyesine FIAT Bölge Bayiliğini de kattı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile işadamı Tuncay Karadaş’ın sahibi olduğu Karataş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., FIAT Bayiliği ile birlikte plaza sayısını dörde yükseltti. Çorum’da Karataş Group bünyesinde hizmete açılan FIAT’ı Amasya ili ve Merzifon İlçesinde de Karataş Otomotiv satışa sunuyor.

Karataş Otomotiv bünyesinde hizmete açılan FIAT Plaza için bugün görkemli bir açılış töreni düzenlendi. Törene, Çorum Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

karataş otomotiv çorum (6)

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam