Çorum Belediyesinin daveti üzerine sanatçı Uğur Işılak, Saat Kulesinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydanı’nı vatandaşla buluşacak

ÇORUM 4 Ağustos 2016 17:10
Videoyu Aç  Çorum Belediyesinin daveti üzerine sanatçı Uğur Işılak, Saat Kulesinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydanı’nı vatandaşla buluşacak
A
a

Başkan Muzaffer Külcü'nün Daveti üzerine 6 Ağustos Cumartesi günü Çorum’a gelecek olan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Saat Kulesinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydanı’nında birbirinden güzel eserlerini Çorumlulara seslendirecek.

ugur_isilak_da_rabia_isareti_yapti13775210820_h1066493

15 Temmuz’da yaşanan Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişiminin ardından Çorum’da başlatılan “demokrasi nöbeti” sürüyor. AK Parti Çorum Merkez İlçe Teşkilatının Demokrasi Nöbetcilerine  İskilip Dolması İkramı olacak.Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün daveti üzerine 6 Ağustos Cumartesi günü Çorum’a gelecek olan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Saat Kulesinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşla buluşacak. Sevilen şarkılarını Çorumlularla birlikte seslendirecek olan Uğur Işılak, ayrıca, vatan sevgisini anlatan şiirler de okuyacak.
 

UĞUR IŞILAK KİMDİR?

Uğur Işılak 1971 yılında Almanya’da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise tahsilini Almanya’da tamamlayan Uğur Işılak, eğitimine edebiyat fakültesinde devam etti. İlk şiirini 8 yaşında yazdı. 10 yaşında ağabeyinden bağlama çalmayı öğrendi. 12 yaşından itibaren Avrupa’nın muhtelif yerlerinde konserler vermeye başladı.

Yaklaşık 25 yıllık sanat hayatında sözü ve müziği kendisine ait 400’e yakın eseri var.  Eserlerinin müzik yönetmenliğini ve tonmaister'liğini üstlenen sanatçı, 1999 yılında “Dönen Alçak Olsun” albümüyle müzik alanına iddialı bir giriş yaptı. Daha sonra Canın Olayım, Yıldırım gibi, Gelsen de bir Gelmesen de, Tek Seni Sevdim, Haydi Anadolu gibi daha bir çok sevilen eserlerin bulunduğu albümlerini yayınladı.

Uğur Işılak, 2008 – 2010 yılları arasında Atv Avrupa kanalında “Yıldırım Gibi” daha sonra“Söz pazarı” ve TRT Haber kanalında “Yeni Şeyler Söylemek lazım” isimli programlar da yaptı.


 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam