Çorum Belediyesi baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdırellez nedeniyle hedik dağıtımı yaptı.Çorum Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da,Belediye Başkan Yardımcısı Zeki GÜL ve Eğitim Kültür Müdürü Mustafa Ercan’ın da katıldığı hedik dağıtım törenine vatandaşlar da katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki GÜL, Belediye olarak geçmişten gelen bir adetin ve örfün yaşatılması noktasında yaptıkları bu etkinliğin gelecek adına da hayırlar getirmesini diliyorum dedi.ifade eden Gül,Çorumlu hemşehrilerimizin Hıdırellez gününü kutluyorum dedi..
Zeki GÜL ve Mustafa Ercan'la birlikte vatandaşlara hedik ikramında bulundular..Hedik dağıtımında vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu gözden kaçmadı.