Çorum Belediyesi üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını yıkayacak

ÇORUM 30 Eylül 2022 19:49
Videoyu Aç Çorum Belediyesi üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını yıkayacak
A
a

İki farklı bölgede kurulan çamaşırhane ile Çorum’a üniversite eğitimi için gelen öğrenciler, çamaşırlarını ücretsiz olarak bu çamaşırhanelerde yıkatabilecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın geçtiğimiz aylarda sözünü verdiği bu hizmetten öğrenciler yararlanmaya başladı...


 

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla çamaşırhane hizmetinin faaliyete geçtiğini duyuran Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu hizmetten yurtta ya da evde kalan tüm üniversite öğrencilerinin faydalanacağını söyledi.

Üniversite öğrencilerine yönelik bu sene yeni bir hizmetimizi başlattıklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Üniversitede okuyan kardeşlerimiz çamaşırlarını yıkamak için zaman harcamasınlar. Bizim iki noktada oluşturduğumuz yerlere gelsinler yıkayalım, kurutalım, ütüleyelim, poşetleyelim ve kendilerine tertemiz bir şekilde geri verelim.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yurtlarda kalan ya da evlerde kalan tüm üniversite öğrencilerimiz bu hizmetimizden faydalanabilecek. Çamaşırhanemizin ilki Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemizin karşısındaki Refakatçi Misafirhanemizde. KYK yurtları burada. Öğrenci hareketliliği burada, binlerce öğrenci buraya çok yakın yerde kalıyor. İkincisi ise Buhara Kültür Merkezimizde. Rektörlüğümüz, Kampüsümüz, Fen Edebiyat Fakültemiz, Tıp Fakültemiz oraya yakın. Orada da öğrenci yoğunluğu var. Bu hizmetimiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da sosyal belediyecilik anlamında çıtayı yükselttiklerini belirterek bu yıl ilkokula başlayan binlerce öğrenciye de kırtasiye malzemesi hediye ettiklerini kaydederek “Toplu ulaşımı tamamen Belediyemiz bünyesine aldık. Burada kaliteyi artırarak hemşehrilerimizin hayır duasını aldık. Özellikle üniversite öğrencilerimiz için abonman sistemi hayata geçirdik. Şu an 3 bin öğrencimiz bu sistemden faydalanıyor.” ifadelerini kullandı.




Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam