![]() |
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül ve Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer,Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Dinçer ile vatandaşlar katıldı.
Açılış hamlesi ile başlayan turnuvanın açılış töreninde konuşma yapan Başkan Külcü, Çorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Farklı ülkelerden ve Türkiye'nin farklı illerinden Çorum'a gelen sporculara başarılar dileyen Külcü, Gürcü ve Azeri sporcuların ülkelerinden getirdikleri hediyeleri de kabul etti.
Çorum ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilen ve toplam 38 bin TL ödüllü uluslararası satranç turnuvası 28 Mayıs Cumartesi günü sona erecek.
Atatürk Spor Salonunda yapılan turnuvaya Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye olmak üzere toplamda 150 sporcu katılıyor.
Açılış töreninde konuşan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, satrancın önemli bir spor olduğunu toplumda yaygınlaştırılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Turnuvaya 6 farklı ülkeden sporcunun katıldığını hatırlatan Külcü, Turnuvaya katılmak üzere Çorum'a gelen tüm sporculara başarılar dileyerek, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.
![]() |
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü
|
![]() |
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül ve Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer
|
![]() |
![]() |
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...