Çorum Belediye sporda hazırlık maçları

ÇORUM 4 Ocak 2017 21:11
Videoyu Aç Çorum Belediye sporda hazırlık maçları
A
a

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, oynadıkları her hazırlık maçıyla eksiklerini daha da net gördüklerini söyledi.

Orhangazispor ile oynadıkları hazırlık maçının ilk yarısında iyi olmamalarına rağmen ikinci yarıda daha iyi işlere imza attıklarını dile getiren Kılıç, “ Şuana kadar 3 hazırlık maçı oynadık. Her hazırlık maçında da eksiklerimizi daha net görme fırsatımız oldu. En son oynadığımız Orhangazispor maçının ilk yarısında iyi değildik. Ancak ikinci yarıda daha iyi işler yaptık ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Her geçen gün bazı taşlar yerine daha da iyi oturuyor. Savunmadaki hatalarımızı en aza indirmek için uğraşıyoruz. Bununla birlikte toplu ve topsuz alanı takım halinde çok daha iyi nasıl kullanırız onun çalışmasını yapıyoruz. Tüm bunları zamana karşı aynı anda yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu nedenle de sürekli üstüne koyarak çalışmak zorundayız” dedi.
21
YARIN RAKİP B. TEPECSİKSPOR

Takım, Antalya kampındaki 4. hazırlık 2. Lig takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Emir Spor Tesisleri 2 No’lu Saha’da oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam