Çorum Belediye spor takımının savunma oyuncusu Akın Karaaslan, bugün oynadığımız Batman maçı sonrası kalp krizi geçirdi

ÇORUM 24 Şubat 2016 19:50
Videoyu Aç Çorum Belediye spor takımının savunma oyuncusu Akın Karaaslan, bugün oynadığımız Batman maçı sonrası kalp krizi geçirdi
A
a

Belediye spor takımının savunma oyuncusu Akın Karaaslan, bugün oynadığımız Batman maçı sonrası kalp krizi geçirdi. Batman maçının ilk 11’inde sahaya çıkan ve 70. dakikadan sonra rahatsızlığını takım arkadaşı Uğur’a bildiren tecrübeli futbolcu maç bitişinde tesislerde sol kolundaki uyuşma ve ağrılar nedeniyle acilen Elitpark Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sondakika: www.hitittv.com
Çorum Belediye spor takımının savunma oyuncusu Akın Karaaslan'a Stent takıldıktan sonra Hamit Isik yanındaydı. Akın'ın durumunun iyi olduğunu söyledi.


Erhan Şimşek Hitit'in fotoğrafı.

Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner bölümüne sevk edilen Akın’ın tıkalı olan damarı burada ilaçla açıldı. Tecrübeli futbolcu daha sonra da Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan anjiyonun ardından çıkacak sonuca göre Akın’ın tedavisine devam edilecek.

BAŞKAN ZEKİ GÜL  YANINDAN HİÇ  AYRILMADI

Bugün geçirdiği kalp krizi sonrası Ankara’ya sevk edilen Akın’ın haberini alır almaz yanına koşan kulüp başkanımız Zeki Gül, futbolcumuzun tedavisiyle yakından ilgilendi. Gerekli olan bütün işlemler için yoğun çaba sarf eden başkanımız Zeki Gül’ün olaydan duyduğu derin üzüntü yüzüne yansırken, ikinci başkanımız Mustafa Özbayram, Basın Sözcümüz Mustafa Altunkaya, Futbol Şube Sorumlumuz Nurettin Karaca, Amatör Branşlar Sorumlumuz Mustafa Ercan ile Genel Kaptanımız Hamit Işık’ta Akın’ın durumu ile yakından ilgilendiler.

TAKIM ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Savunma oyuncumuz Akın’ın kalp krizi geçirdiğini duyan takım arkadaşları hastaneye koştular. Tecrübeli futbolcumuzun haberini alan teknik heyet ve takım arkadaşları gelişmeleri üzüntüyle takip ederken, durumunun iyiye gitmesi sonrası bir nebze de olsun rahat nefes aldılar. Öte yandan, kulüp personelimiz ve bazı taraftarlar da Akın’ın haberini alır almaz hastaneye geldiler.






Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam