ÇORUM BELEDİYE SPOR BATMAN PETROL MAÇINA HAZIR

28 Kasım 2014 18:15
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR  BATMAN PETROL MAÇINA HAZIR
A
a

Pazar günü sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak olan Çorum Belediyespor bu karşılaşmanın provasını dün Nazmi Avluca sahasında yaptı.

Pazar günü sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak olan Çorum Belediyespor bu karşılaşmanın provasını dün Nazmi Avluca sahasında yaptı. Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldılar.
 
Isınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptıran Teknik Direktör Yavuz İncedal daha sonra kanat varyosyanu çalıştırdı. Orta sahadan savunma arkasına kanatlara atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışan kırmızı siyahlı takımda Teknik Direktör İncedal isabetli pas ve kanatlardan isabetli orta yapılması konusunda uyarılarda bulundu.
 
Taktik çalışma sırasında savunma arkasına atılan toplarda gol vuruşu konusunda uyarılarda bulunan İncedal son bölümde ise çift kaleyi serbest bıraktı . Batman Petrolspor maçında oynatmayı düşündüğü kadroda oldukça geniş bir revizyon düşündüğü gözlendi.
 
Savunmayı Osman, İmam, Nedim ve Sefa’dan oluşturan İncedal savunmanın önünde Mehmet Akif ve Okan’a onların önünde Turgay’a kanatlarda ise sağda Buğra solda ise Murathan’a şans verirken forvette ise Çağlar mücadele etti.
 
Mücadelenin oldukça yüksek olduğu çift kalede futbolculcularında istekli olmaları memnunluk yarattı.
 

KAYNAK : HAKİMİYET GAZETESİ / SPOR
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam