Çorum Ak Parti Teşkilatında düzenlenen Bayramlaşma Töreni İL Başkanı Av Rumi Bekiroğlu başkanlığında bir araya geldi

ÇORUM 6 Temmuz 2016 18:50
Videoyu Aç Çorum Ak Parti Teşkilatında düzenlenen  Bayramlaşma Töreni İL Başkanı Av Rumi Bekiroğlu  başkanlığında bir araya geldi
A
a

Çorum Ak Parti Teşkilatında düzenlenen Bayramlaşma Töreni İL Başkanı Av Rumi Bekiroğlu başkanlığında bir araya geldi.Ak Parti Çorum İL, Merkez ve İLçe Teşkilatları ve Teşkilat Başkan yardımıcısı Murat Yıldırım,Milletvekilleri,Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,İlçe Belediye başkanları,İlçe Teşkilatları, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.




Ak Parti Çorum İl Binasında düzenlenen Bayramlaşma Programı bayramın 2.cisi gün gerçekleşti. Ak Parti Milletvekilleri,yönetici ve  idareciler partililerle toplantı salonunda teker teker bayramlaştılar.  Bayramlaşma  törenin açılış konuşmasını İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu yaptı. sonra sırasıyla Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,Ahmet Sami Ceylan,Genel Merkez Teşkilat başkan Yardımcısı Murat Yıldırım birer konuşma gerçekleştirdiler.
Bayramlaşma Programı sonrası İl başkanı Bekiroğlu,Muzaffer Külcü,Yaşar Anaç Çorum milletvekilleri  Lütfite İlksen Ceritoğlu'na,Murat Yıldırım'a ve Ahmet Sami Ceylan'a çiçek takdim ettiler. Milletvekili Ceylan çiçeği partililere, Murat Yıldırım ise Basın Mensuplarına verdi.





















 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam