Çorum Ak Parti'de Temayül bu gün

ÇORUM 5 Mayıs 2018 08:10
Videoyu Aç Çorum Ak Parti'de Temayül bu gün
A
a

AK Parti’de bu gün milletvekili aday adayları için yarın teşkilat temayül yoklaması yapılıyor...


24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesinde yoğun bir trafiğin yaşandığı AK Parti’de ise bu gün teşkilatlar tarafından aday adayları için temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan temayül yoklaması saat 10.00’da başlayacak. İl, ilçe, gençlik ve kadınlar kollarının yanısıra il genel ve belediye meclisi üyeleri ile belediye başkanları ile kurucular oy kullanacak.

Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu dışındaki aday adayları temayüle tabi tutulacaklar.

İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın yaptığı açıklamaya göre, teşkilat temayül yoklamasına, Ali Osman Kıyak, Bekir Horuz, Cavit Demiral, Ebru Gül Çömüz, Emine Çakmak, Erol Kavuncu, Faruk Özkader, Fatma Çöpür, Fatma İlbars, Habib İlyas Sarıyerli, Harun Uysal, Hasan Hüseyin Demircan, Hatice Keser, Hatice Dolaşık, Leyla Karakaş, Lütfi Akca, Mehmet Emre Berk, Mehmet Onan, Mehmet Özyürek, Murat Koçak, Murat Yıldırım, Oğuzhan Kaya, Orhan Bozkurt, Özlem Ceylan, Rafet Dilmen, Ramazan Kefilsizoğlu, Resul Partici, Rıza Çoşar, Rumi Bekiroğlu, Serap Yıldırım, Serhat Pak, Süleyman Yağlı, Şaban Işık, Ülker Mavral Bulut, Yasir Küçük, Yunus Ölçer katılacak.

Ak Parti İl Başkanı  Av. Mehmet Karadağ’dan İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarına seçim bilgilendirmesi........
24 Haziranda yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın Başkanlığında Ak Parti il binasında seçim takvimi ile ilgili toplantı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanları ile Ak Partili Belediye başkanları katılım sağladı. Karadağ konuşmasında “ değerli ilçe başkanlarım ve belediye başkanlarım bildiğiniz üzere milletvekili aday adaylığı başvurularımızı tamamladık. Partimize müracaat eden aday adayı sayısı toplam 39 oldu, Ak Partimize olan yoğun rağbet bizleri de elbette memnun ediyor. 05.05.2018 Cumartesi günü saat 10:00-16:00 saatleri arasında yapacağımız teşkilat temayül yoklamasında Aday Adaylarımız ilk sınavlarını verecekler.Kamuoyu anketleri ve Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonucu 39 Aday Adayımız arasından 4 Adayımız belirlenecek.Bizlerde adaylarımız,aday adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte 24 Haziran seçimleri için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ak Parti Makam mevki sevdalılarının değil Türkiye sevdalılarının limanıdır. İnşallah bizlerde AK Parti Çorum teşkilatı olarak ilçe başkanlıklarımız ve belediyelerimiz ile 24 Haziran’a en güzel şekilde hazırlanacağız, 24 Haziran seçimleri siyasi liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimidir.Bizler siyasi liderimize Çorum İlimizden en güçlü desteği sağlayacağız ve O nu Başkan seçeceğiz inşallah. Göreve geldiğimiz günden bugüne 1,5 yıl gibi bir süre içerisinde miting ve kongreler dahil olmak üzere toplam 53 büyük organizasyona imza atmış bir ekibin bir teşkilatın il başkanı olarak sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Tempomuzu artırarak yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkanlarımızdan tüm seçmenimize ulaşmalarını her kapıyı çalmalarını her eli sıkmalarını  her seçmenimizin gönlün de taht kurmalarını bekliyorum. Bu davada yorulmak yavaşlamak yok çalışıp başaracağız inşallah” diyerek tamamladı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam