Çorum AK Parti CB: Erdoğan'la birlikte Türk bayrağı açtı

ÇORUM 17 Ekim 2019 05:40
Videoyu Aç Çorum AK Parti CB: Erdoğan'la birlikte Türk bayrağı açtı
A
a

AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde Barış Pınarı Harekatına destek için dev Türk Bayrağı açtı.Ak Parti İl başkanı Yusuf Ahlatçı,“Birlikte her zaman Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletimizin yanındayız dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım ve  İçişleri Bakanı Sülayman Soylu ile birlikte meclis önünde Türk bayrağı açan Çorum heyeti, Mehmetçiğe hep birlikte böyle destek mesajı verdiler.

AK Parti heyeti ayrıca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte TBMM önünde Türk bayrağı ile poz verip, Mehmetçiğe selam gönderdi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, “Birlikte her zaman Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletimizin yanındayız. Barış Pınarı Harekatı’nda ülkemizin ve milletimizin huzuru, güvenliği, dirliği ve birliği için destan yazan Mehmetçiğe selam gönderiyoruz. Allah Kahraman Türk Ordumuzu muzaffer eylesin”ifadesini kullandılar.


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam