ÇORUM AK GENÇLİKTEN ÇANAKKALE’YE ÇIKARMA

20 Mart 2015 16:38
Videoyu Aç ÇORUM AK GENÇLİKTEN ÇANAKKALE’YE ÇIKARMA
A
a

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Çanakkale deniz harbinin 100. Yılında Çanakkale’de şehitlerimizi anma programına katıldı…

Program sonunda bir konuşma gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım konuşmasında şunları kaydetti: “Bir neslin doğuşu ve bir neslin batışı olan Çanakkale harbi bizim geçmişimiz ve geleceğimizdir. Bizim neslimiz orada doğmuştur. Türkiye Cumhuriyeti büyük kayıplar sonucu küllerinden yeniden doğmuş bir devlettir.

Bu devlet ki geçmişini asla unutmaz ve geleceğini her zaman kendisi belirlemelidir. Biz bu geleceğin oluşmasındaki en büyük güç olan gençliğiz. Bu gençlik ki Çanakkale Zaferini de bilir, Sarıkamış’ta donan askerlerimizi de bilir. Biz geçmişimizi biliriz ki geleceğimize nasıl yön vereceğimizi bilelim. AK Gençlik her bir gözü mazide bir gözü atide olan bir gençliktir ve bu görüşü kendisine düstur edinmiştir. Çanakkale Şehitleri şiirinde der ki Mehmet Akif ERSOY “Asım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmeyecek. “ İşte bizim orada bir neslimiz kayboldu ama küffara karşı bir harp kazandık. Onlara gösterdik ki Türk’ün imanı yerinde olduktan sonra kimse onu yenemez. Türk dünya gücü olma hedefine ulaşmak için elinden geleni yapacaktır. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun geçmiş bir dönemde söylediği bir söz vardır bu söz “21. Yüzyıl Türk yüzyılı olacak” sözüdür. Bu gençlik bu sözü gerçekleştirecek güce ve özgüvene sahiptir. Her zaman da bu gücünü gösterecektir.”

IMG_1997

IMG_1958

DSCF4934

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam