Çorum 2020 Yılında Daha Güçlü Olacak

ÇORUM 1 Ocak 2020 18:23
Videoyu Aç Çorum 2020 Yılında Daha Güçlü Olacak
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanlığı Merkez Köy Muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,2020 yılının Çorum için dönüm yılı olacağını söyledi...

 


 Çorum İl Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptı.

Yeni yılın ülkemize huzur getirmesi dileği ile sözüne başlayan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, muhtarlık müessesesinin 1925 yılında kurulduğunu ve o tarihten bu tarafa 191 yıl seçtiğini söyledi.

AK Parti iktidarı dönemlerinde muhtarların özlük ve yetkilerinin artırıldığını hatırlatan Kavuncu, “Muhtarlık mesleğinin 10- 15 yıl içerisinde tekrar keşfedilmiştir. Cumhurbaşkanımız sayesinde özlük haklarınız ve yetkileriniz üst düzeylere çıkarılmıştır” dedi.

2019 yılında Çorum’da önemli yatırımların yapıldığına değinen Kavuncu bu yatırımların 2020 yılında da devam edeceğini kaydetti.

Türkiye için 2020 yılının dönüm yılı olacağını iddia eden Kavuncu Türkiye güçlü olursa Çorum güçlü olacaktır köylü güçlü olacaktır bu desteğiniz devam ettiği sürece bizden tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum.Bu zamana kadar verdiğiniz destekler bundan sonrada devam etmelidir” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam