ÇORUM “Vefakar Gençlik Vefakar Ecdadını Unutmayacak”

ÇORUM 8 Ocak 2017 14:13
Videoyu Aç ÇORUM “Vefakar Gençlik Vefakar Ecdadını Unutmayacak”
Kız meselesinde dolayı bıçakla İki kişi yaralandı
A
a

VİDEO HABER RÖPORTAJ/TRT Haber.E.Şimşek .ÇORUM'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Sarıkamış Harekatı'nın 102'nci yılı etkinlikleri kapsamında Şehitleri Anma Yürüyüşü düzenlendi.


Çorum’da Sarıkamış harekatı sırasında şehit askerleri anmak için “Vefakar Gençlik Vefakar Ecdadını Unutmayacak” yürüyüşüne,TBMM İdare Amiri Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu,Çorum Valisi Necmeddin Kılıç,Çorum Belediye Başkanı
Muzaffer Külcü,Çorum İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ,Cumhuriyet Başsavcısı,Çorum İl Emniyet Müdürü, Murat Kolcu,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer,Ak Parti İl Başkan yardımcısı Eyyüp Arslan,CHP Merkez İlçe Başkanı Alirıza Suludere, öğrenci ve vatandaşlar katıldı .

Yürüyüş Piribaba çamlığı önünde başlayarak, Çorum Çimento yolu  üzerinde devam ederek,Çorum Şehitliğinde sona erdi. Kortej daha sonra Şehitlik Anıtı önünde, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı ve Kuran okundu.Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl müdürü Haşim Eğer'in konuşması sonrası,şehitlik ziyareti,ve duanin ardından sona erdi.

 

 
Kız meselesinde dolayı bıçakla İki kişi yaralandı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam