Çorum' da Gaziler Günü Kutlandı

ÇORUM 19 Eylül 2019 13:08
Videoyu Aç Çorum' da Gaziler Günü Kutlandı
A
a

Çorum'da Gaziler Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Türk Milleti bunun en güzel örneğini Atatürk'ün önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşında yaşamıştır. "Ya istiklal, ya ölüm!" demiştir. Türk tarihi böylesine kahramanlık günleri ile doludur. Gaziler gününüz kutlu olsun.


Çorum'da Gaziler Günü nedeniyle yapılan ilk tören Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.Törene protokol üyeleri, jandarma ve emniyet personeli ile gaziler ve şehit yakınları katıldı. Törende ilk olarak anıta çelenk sunuldu. Törende Gaziler Günü dolayısıyla anıtta düzenlenen törenin ardından Çorum Şehitliği ziyaret edildi.Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül'de gaziliğin onurlanmış asker olduğunu söyledi.

Vatanı uğruna ölümü göze almış kahraman Türk Ordusu, daha sonra dünya barışını korumak için görev almıştır. Gaziler gününüz kutlu olsun.Vatan için yaşayıp öldünüz; Siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz." Çok sayıda gazi ve şehit yakının da katıldığı ziyarette şehitler için dualar okundu. Şehit yakınları duygulu anlar yaşandı.


 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam