ÇORUM''da başarılı bir okul Başöğretmen Anadolu Lisesi

4 Ağustos 2014 18:15
Videoyu Aç ÇORUM''da başarılı bir okul Başöğretmen Anadolu Lisesi
A
a

Başöğretmen Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Karadağ, ÖSYM tarafından açıklanan 2014 ÖSYS verilerine göre Başöğretmen Anadolu Lisesi öğrencilerinin büyük başarı elde ettiğini söyledi

İŞTE ÇORUM’UN BİR BAŞARILI OKULU DAHA

Mehmet KaradağBaşöğretmen Anadolu Lisesi, 2014 yılında da üniversite yerleştirme sonuçlarındaki başarısını artırarak sürdürdü. 2014 ÖSYS verilerine göre 17 öğrenci Tıp, 1 öğrenci Diş Hekimliği, 15 öğrenci Hukuk, 11 öğrenci mühendislik ve mimarlık, 6 öğrenci sağlık bilimleri, 6 öğrenci de kamu yönetimi ile ilgili fakültelere yerleştiler…

Başöğretmen Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Karadağ, ÖSYM tarafından açıklanan 2014 ÖSYS verilerine göre Başöğretmen Anadolu Lisesi öğrencilerinin büyük başarı elde ettiğini söyledi. Karadağ, “Öğrencisi, öğretmeni, yardımcı personeli ve idari kadrosuyla her anı değerlendirerek öğrencilerimizi yükseköğretime ve hayata en iyi şekilde hazırlamanın hassasiyeti içerisinde olduk. Bu zaman dilimi içerisinde ilave etütlerle, ev-veli ziyaretleriyle, sosyo-kültürel faaliyetlerle, projelerle gençlerimizi yükseköğretime ve hayata hazırladığımızı düşünüyorum. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

17 ÖĞRENCİ TIP’A GİTTİ

2014 ÖSYS verilerine göre 17 öğrencinin Tıp, 15 öğrencinin Hukuk, 11 öğrencinin Mimarlık ve Mühendislik, 1 öğrencinin Diş, 6 öğrencinin Sağlık Bilimleri, 6 öğrencinin Kamu Yönetimi, 2 öğrencinin PDR-Psikoloji, 1 öğrencinin tercümanlık, 4 öğrencinin de öğretmenlikle ilgili fakültelere yerleştiğini ifade eden Mehmet Karadağ, okulun, tecrübeli, deneyimli, öğretmenlik mesleği ve akademik gelişimini takip eden güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olduğunu vurguladı.

FEN LİSESİ’Nİ TAKİP EDİYOR

Eski adıyla Çorum Anadolu Öğretmen Lisesi, yeni ismiyle Çorum Başöğretmen Anadolu Lisesi olan okulun Çorum genelinde en başarılı okullar içerisinde bulunduğunu kaydeden Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Karadağ, üniversite yerleştirmelerinde okulun Fen Lisesi ile yarışır halde olduğunu söyledi. Karadağ, “Yıllardır başarıya alışık bir okul kültürü ile mezun olan öğrencilerimiz, kendi istekleriyle en yüksek puanla öğrenci alan üniversiteleri tercih etmekte ve yüksek oranda bu üniversitelere yerleşmektedirler” şeklinde konuştu.

ÇORUM’UN EN MODERN OKULU

Çorum’da kaliteli bir eğitim kadrosuna sahip olan okulun çağın en modern teknik ve fiziki şartları ile öğrencileri geleceğe hazırladığını anlatan Başöğretmen Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Karadağ, zümre öğretmen odaları ve üniversitelerdeki kürsü modeli gibi ayrıcalıkların okullarında en iyi şekilde uygulandığını belirtti. Karadağ, Çorum’da yılın öğretmeni seçilen Erol Tonga ile TÜBİTAK’tan da çok sayıda başarının yine Başöğretmen Anadolu Lisesi’ne ait olduğunu hatırlattı.

BU ÖZELLİKLER BAŞKA YERDE YOK

Karadağ, Başöğretmen Anadolu Lisesi’nin gürültüden ve stresten uzak, eğitim ve öğretime en uygun mekânda, yılların tecrübe ve birikimi ile Çorum’da birçok özelliği bünyesinde bulunduran köklü bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Fiziki alt yapı sorunu olmayan ve öğrenmeyi destekleyen sağlıklı mekânları ile dikkat çeken okulun aynı zamanda yatılı pansiyon ve lojman gibi imkânları da eğitimin hizmetine sunduğunu dile getiren Mehmet Karadağ, ayrıca okulda laboratuvar, spor ve konferans salonları, sosyal etkinlik ve dinlenme bölümleri ile öğrencilerin rahatlıkla zaman geçirebileceği güzel bir bahçe bulunduğunu ifade etti.

Kaynak : www,hitittv.com/corumtime
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam