ÇORUM AK PARTİ'DE SİYASET KULİSİ ERKEN BAŞLADI

15 Ağustos 2014 22:23
Videoyu Aç ÇORUM  AK PARTİ'DE SİYASET KULİSİ ERKEN BAŞLADI
A
a

ÇORUM AK PARTİ'DE SİYASİ KULİSLER ALTTAN ALTA ISINMAYA BAŞLADI

www.hitittv.com / Seçim Kritik -Özel  Elvan Şimşek

Bizim cin Ali Cinlik yapmaya devam ediyor  ve Lambasından adaylar çıkartıyor...Cin Lambasından  yine ortaya İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı için  adaylar sunuyor. Ali kardeşim hızlı gidiyor ama genç ve tecrübeli kardeşime   Siyasetde  24  saatin çok uzun bir süre  olduğunu  hatırlatmak isterim...

Eee nedeyim bu bizim Ali Dizitero... Başkan adaylarına sabır diliyorum isim geçenler şimdi bir birlerini arar...:))


..............................................................................................................................................

ÇORUMTİME KULİS NOTU .......yorum  .....CİN ALİ.................


ÇORUM AK PARTİ’DE 5 SÜRPRİZ ADAY

akparti_4703Siyasette taşların yerinden oynadığı ve dengelerin değişmeye başladığı şu günlerde gözler AK Parti’nin Eylül ayında yapılması beklenen olağan kongresine çevrildi. 28 Ağustos’ta yeni genel başkanın belirleneceği kongrenin hemen ardından ülke genelinde olağan kongre süreci başlayacak. AK Parti Çorum İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarında da adaylar ve kongre hazırlıkları daha şimdiden başlamış durumda… Kulislerde bazı adayların isimleri bir hayli öne çıktı.

AHMET SAMİ CEYLAN’IN 2 ADAYI VAR

AK Parti Çorum İl Teşkilatlarında en kritik seçim kuşkusuz Merkez İlçede olacak. Çünkü merkez ilçeyi kazanacak ekip bir anlamda il başkanlığının da anahtarını alacak. İşte tam da bu noktada AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olabilecek isimler siyaset kulislerinde günden güne konuşulmaya başlandı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a yakınlıkları ile bilinen İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Alagöz ve Erhan Akar’ın Merkez İlçe Başkanlığına aday olmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak, son aşamada Ceylan’ın tercihini hangi adaydan yana kullanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

MUSTAFA KÖSE İL BAŞKANLIĞINA ADAY

Bu dönem il başkanlığına aday olması beklenen Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse‘den boşalacak merkez ilçe başkanlığı görevine aynı teşkilat içerisinden Yasin Özübek ile Ayhan Boyraz’ın da aday olmaları bekleniyor. Uzun bir süredir Merkez İlçe Teşkilatında görev yapan Yasin Özübek ve Ayhan Boyraz, büyük oranda Mustafa Köse kanadından bu yarışa dahil olacaklar.

MUSTAFA MERTEK SÜRPRİZ YAPABİLİR

Partinin kuruluşundan bugüne çeşitli görevlerde bulunan Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Mertek‘in de Merkez İlçe Başkanlığına aday olması bekleniyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve AK Parti eski İl Başkanı Faruk Özkader’e yakınlığı ile bilinen Mustafa Mertek, parti içerisinde kurduğu olumlu diyalogları ile merkez ilçede bir sürprize imza atabilir.

ERHAN AKAR’A PARTİLİLER TEPKİLİ

AK Parti eski İl Başkanlarından Nihat Akar’la ticarette yollarını ayırdıktan sonra parti içerisinde hızlı bir yükseliş trendine giren Erhan Akar, önce Gençlik Kolları Başkanı, ardından da İl Genel Meclis Üyesi olması ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Akar’ın ismi, çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Ahi Evran Projesinde de sıkça gündeme geldi. Parti içerisinde çeşitli tepkilerin yükseldiği Erhan Akar’ın Merkez İlçe Başkanlığına aday olması halinde bazı partililereteklerindeki taşları dökmeye hazırlanıyor.

HALİL İBRAHİM KAYA KÖY KÖY GEZİYOR

Parti içerisinde kongre heyecanı yaşanırken İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın köylerde çalışma yapması dikkat çekiyor. Kaya, köy ziyaretlerine zaman zamanda Merkez İlçe Başkanlığına aday olmaları beklenen İl Genel Meclis Üyeleri Erhan Akar ve Mustafa Alagöz ile birlikte gidiyor. İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın köyleri dolaşması parti içerisinde “kongre hazırlığı” olarak yorumlanıyor.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam