Çölyaklıların Mutluluğuna Ortak Oldular

ÇORUM 27 Ağustos 2018 12:16
Videoyu Aç Çölyaklıların Mutluluğuna Ortak Oldular
A
a

Terlemez İş Merkezinde bulunan Çölyak Derneği’nde yapılan bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ’da katıldı.


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Mehmet Karadağ Çölyak hastaları, dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile bayramlaştılar.Çölyak hastalarının mutluluğuna ortak olan Ceylan ve Karadağ, dernek başkanı Hacer Kesici başta olmak üzere dernek yönetimi, çölyak hastaları ve aileleri ile bayramlaştılar.

Hazırlanan yaş pastayı minik hastalar ile birlikte kesen Ceylan ve Karadağ, ayrıca miniklere glutensiz ürünlerden oluşan çeşitli ikramlarda bulundular.Bayramlaşmaya katılan çölyaklı hastalar ve aileleriyle sohbet eden Ceylan ve Karadağ, AK Parti olarak her zaman için yanlarında olduklarını söylediler.Bayramlaşma programına katıldıkları için mutluluk duyduklarını ifade eden Ceylan ve Karadağ, çölyaklılar için yapılacak projelerde destek olacaklarının sözünü verdiler.
Ülkesine, bayrağına ve vatanına sahip çıkacak çocuklara yardımcı olmaya devam edeceklerini belirten Ceylan ve Karadağ, bakanlığının açıklamasına göre Çorum’da 1200 çölyak hastası olduğunu buna rağmen derneğe üye olan çölyaklı sayısının 250 kişinin bulunduğunu ifade ettiler.

Tüm Çölyaklıların ve Çorum halkının Kurban Bayramını kutlayan Başkan Hacer Kesici, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Ceylan ve Karadağ’a teşekkür etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam