Çoban'ın Nevruz Coşkusu!

ÇORUM 22 Mart 2019 11:34
Videoyu Aç Çoban'ın Nevruz Coşkusu!
A
a

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Nevruz programı Mimar Sinan Ortaokulu’nda yapıldı. Baharın gelişini, doğanın uyanışını temsil eden Nevruz Bayramı, Çorum’da coşkuyla kutlandı...

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen kutlamaya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, bazı daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Nevruz kutlaması Çorum Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı.

Mehter Takımı’nın açılış gösterisinden sonra kutlama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması, Halk Oyunları gösterisi ile devam etti.Okul Müdürü Selami Körüklü’nün, günün anlam ve önemin uygun konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Recep Yüksel’de bir konuşma yaptı.
Konuşmanın ardından kutlama şiir okunması, nevruz ateşinin yakılması, demir dövme töreni, nevruz sepeti takdimi, çeşitli yarışmalar, ödül töreni ve nevruz halayının çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam