Ço­rum Be­le­di­yes­por 2 - 1 Er­zin­cans­por

ÇORUM 13 Ekim 2018 17:20
Videoyu Aç Ço­rum Be­le­di­yes­por 2 - 1 Er­zin­cans­por
A
a

Ço­rum Be­le­di­yes­por 3. Li­gin 7.haf­ta­sın­da sa­ha­sın­da Er­zin­cans­por ile karşılaştı. Lig­de evin­de oy­na­dı­ğı üç ma­çı­nı­da ka­za­nan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım bu­gün oy­na­dığı ma­çı­da ka­za­na­rak iç sa­ha­da­ki ga­li­bi­yet se­ri­si­ni dört ma­ça çı­kar­dı.4. sıraya yükselerek 13 puanla 3. sırada bulunan 13 puanlı Karacabey Birlik sporla zirvedeki yerini al





 

İlk dakikalarda konuk takımın daha etkili olduğu karşılaşmanın 14. Dakikasında Çorum Belediyespor’dan 8 numaralı Fahri Eren Pamuk aşırtma gelen topu ceza sahası göbeğinden şık bir vuruşla filelere gönderdi ve Kırmızı- Siyahlı takımı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarısı Çorum Belediyespor’un 1-0 önde kapattığı maçın 65. dakikasında Anagold 24 Erzincanspor’dan 9 numara Ali Öztürk takımına beraberliği yakalayan golü attı ve durumu 1-1’e getirdi.

İlk yarısı berabere biten karşılaşmanın ikinci yarının hemen başında 81. Dakikada yine sahneye çıkan Yakup Alkan ceza sahası dışında kazanılan faul sonunda topu filelerde buluşturdu ve bu golle Çorum Belediyespor 2- 1 öne geçti.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam